FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO EXCLUSIV Un antrenor dezvăluie cum a negociat cu Gigi Becali: „Mai erau trei sau patru etape din finalul campionatului”

Gigi Becali l-a vrut pe Ionuț Badea la FCSB // foto: Imago
Gigi Becali l-a vrut pe Ionuț Badea la FCSB // foto: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 28 iunie 2021 10:26 / Actualizat luni, 28 iunie 2021 11:34

Antrenorul Ionuț Badea (45 de ani) a fost prezent la GSP LIVE și a dezvăluit cum a ratat șansa de a fi tehnicianul celor de la FCSB.

Fost tehnician la Astra, Badea a fost dorit de Gigi Becali la FCSB în 2010, când antrenorul era sub contract cu Internațional Curtea de Argeș.

Omul de afaceri l-ar fi adus pe Badea dacă Victor Pițurcă nu ar fi acceptat să o preia pe FCSB. Fostul secund al echipei naționale i-a cerut lui Becali să discute la finalul sezonului, dar patronul FCSB nu a mai revenit cu un telefon, deși spusese că o va face.

VIDEO Cum a negociat Gigi Becali cu Ionuț Badea

„A fost un telefon pe care l-am primit... Eu eram la Internațional Curtea de Argeș. A fost un telefon și am vorbit cu domnul Becali. Domnia sa a vrut să discute cu mine iar eu i-am zis că vorbim după ce se termină campionatul. 

Mai erau trei sau patru etape. Atunci și cred că și acum, conform regulamentului, nu aveam voie să discut cu un alt conducător.

El mi-a zis «Dar ce, trebuie să discut cu Lazăr (n.r-Benone Lazăr, patronul clubului) ca să îți propun un contract?». I-am spus «Nu, dar nu pot în momentul ăsta. Doar după ce se termină campionatul».

A zis că o să măi discutăm, că o să avem o nouă convorbire, dar acel telefon nu a mai venit. Cam astea au fost lucrurile atunci. Asta a fost toată discuție” , a declarat Badea la GSP LIVE.

Pițurcă a preluat-o pe FCSB în acel sezon, 2010-2011, dar a plecat după doar trei etape, fiind înlocuit de Ilie Dumitrescu.

Citește mai multe știri despre FCSB:

Atenție, FCSB: Ondrasek e Buziuc de Cehia! Cifre mediocre pentru cehul cumpărat de Becali

MM Stoica clarifică războiul cu fanii lui FCSB: „Probabil nu știți motivul principal, acesta e”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
kuba
kuba  •  28 Iunie 2021, 15:00

Ionuț Badea un neica-nimeni neaoș . Jucător modest antrenor foarte slab.

paolo11
paolo11  •  28 Iunie 2021, 15:00

“Stire”! Ba, chiar nu va e rusine?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează