FOTBAL  »  Superliga  »  CORESPONDENȚĂ GSP DIN SPANIA

FCSB // Anunțat de Gigi Becali că poate pleca, Marko Momcilovic nu vrea să renunțe

Articol de , - Publicat miercuri, 15 ianuarie 2020 09:00

Marko Momcilovic, FCSB, nu vrea să renunțe! N-a mai jucat de un an într-un amical, de un an și jumătate într-o partidă oficială, dar poate să reapară mâine în echipa roș-albastră. Recent, Gigi Becali a anunțat că nu-i va prelungi acordul sârbului și că acesta va pleca sigur la vară.

Un colecționar de accidentări și de intervenții chirurgicale, Marko Momcilovic refuză să se lase doborât la FCSB!

Marko Momcilovic, surpriza FCSB în cantonament?!

Marko Momcilovic poate fi una dintre marile surprize ale cantonamentului invernal. Sârbul de 32 de ani a revenit încărcat la maximum la antrenamentele roș-albaștrilor din Spania și se pregătește de parcă acum a fost scos din cutie.

Nu se teme de contrele tari, refuză să se lase depășit de coechipieri, bagă materiale și e gata să joace și mâine în primul amical al bucureștenilor de pe tărâm iberic, cu FC Basel.

Fotbalistul are și șut, tărie, a dat câteva goluri, după contacte tari cu Ionuț Vână, mai tânăr cu 8 ani decât el. Bogdan Vintilă va fi cel ce va avea ultimul cuvânt de spus în privința fundașului stânga. Marko a arătat că poate redeveni o soluție după o perioadă neagră marcată de multiple accidentări.

+12 FOTO

Ori la bal, ori la spital

După cum se poate observa și din filmulețele postate pe GSP.RO, Momcilovici nu arată, cel puțin la nivelul ședințelor de pregătire, că n-a mai jucat deloc de 12 luni.

Fiindcă ultima sa apariție, fie și în cadrul unui amical, a fost la partida cu Dinamo Kiev (1-1), tot de la Marbella. În condițiile în care atunci, în a doua decadă a lunii ianuarie 2019, i-au recidivat problemele pe care le avea din 2018.

Ultima apariție oficială a sârbului a fost pe 7 august 2018, la meciul cu Hajduk Split (0-0), când a suferit o ruptură fibrilară. Apoi, la începutul acestei ediții, au apărut complicații, a ratat startul sezonului din cauza unei hernii.

Pe 23 noiembrie 2019 a fost în lot, la număr, pentru meciul cu Astra (1-3), în rest n-a prins deloc nici măcar lotul de 18.

FCSB a avut o lungă listă, în ultimii ani, de fotbaliști accidentați, la un moment dat infirmeria a fost plină, tocmai de aceea echipa a ajuns la retrogradare la debutul sezonului. Dar niciunul dintre jucătorii roș-albaștrilor n-a avut o pauză atât de lungă precum Momcilovici! 

5 meciuri în două sezoane

SEZON / CLUB / MECIURI
2013-2014 Pandurii 43
2014-2015 Pandurii 36
2015-2016 Pandurii/ FCSB 32
2016-2017 FCSB 42
2017-2018 FCSB 34
2018-2019 FCSB 5
2019-2020 FCSB 0

3fundași stânga are FCSB acum în lot, Panțâru, Momcilovici și Soiledis, ultimul fiind în program separat de recuperare

I-a luat-o cota razna!

În vara lui 2018, când era în vână, Momcilovici, care avea un ritm de jocuri foarte bun, avea o cotă foarte bună, având în vedere vârsta de atunci, 30 de ani, și campionatul în care evoluează. Era cotat la 1,3 milioane de euro pe site-ul de specialitate transfermarkt. Accidentările și lipsa jocurilor i-au adus acum o cotă minusculă, de doar 200.000 de euro. Niciodată n-a avut o cotă atât de mică în România. FCSB a plătit pe el 250.000 de euro în urmă cu fix 4 ani.

Pinti nu se lasă, se bucură de soare


Un alt pacient vechi, Mihai Pintilii, a fost nevoit să își pună ghetele în cui, cu toate că nu a existat până acum un anunț oficial. Are echipament de antrenor secund, însă atunci când poate se mai bagă la jocurile cu mingea. La cele ce țin de tactică. Fostul căpitan al FCSB-ului a avut ieri dueluri tari pe gazon, din postura de jucător, cu un alt fost coleg de suferință, Lucian Filip. Fostul internațional a încheiat cu stil sesiunea de pregătiri, l-a lobat elegant pe portar, finalizând cu gol, spre deliciul jucătorilor. 

Moruțan ca brazilienii

Vintilă le dă libertate deplină jucătorilor să inventeze la antrenamente. Le-a cerut doar să fie atenți și să-și asume situațiile la finalizare. Ieri, Olimpiu Moruțan a demonstrat de ce a fost unul dintre cei mai în formă fotbaliști în mandatul actualului tehnician. După ce a oferit unul dintre cele mai echilibrate dueluri, unu la unu, el cu nou-sositul Darius Olaru, parcă în oglindă, așa cum spunea Mihai Stoica, Oli a avut o finalizare de clasă: gol cu călcâiul, fără să se uite la portar! Moruțan are două goluri și 4 assist-uri în actuala ediție la FCSB în 12 meciuri, toate sub comanda lui Vintilă. Jucătorul de 20 de ani a trecut cu bine peste problemele la ligamentele încrucișate, ce l-au ținut departe de gazon jumătate din prima parte a campionatului.

Jucătorul cu care Becali recunoaște că și-a luat țeapă: „Am crezut că e Maradona! Dar a păcălit fotbalul”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
torinezul
torinezul  •  15 Ianuarie 2020, 10:21

Exprimare de jurnalist :"baga materiale"!!!!!!!!!!!!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează