FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

FCSB are concurență serioasă pentru fundașul grec de la PAOK » O forță din Rusia este pe fir pentru transfer

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 iulie 2017 18:55

FCSB este interesată de aducerea grecul Stelios Malezas, fundașul central de 32 de ani al celor de la PAOK, dar pentru semnătura fotbalistului este în cursă și Anji Mahacikala, locul 12 în Rusia în sezonul trecut.

Fernando Varela, fostul fotbalist al roș-albaștrilor și coechipier cu Malezas la PAOK, susține că în Grecia s-a discutat mai ales de interesul lui Anji și mai puțin de cel al echipei patronate de Becali.

"Aici se vorbește că merge la Anji, la ruși. E un jucător bun, cu experiență, știe el ce înseamnă și un club foarte mare. Și cred că va fi un plus pentru Steaua dacă se duce acolo", a spus Varela pentru TV Dolce Sport.

Stelios Mazelas nu mai vrea să continue la PAOK, chiar dacă mai are contract până în vara anului viitor cu trupa din Salonic. Sezonul trecut a bifat 38 de jocuri, 30 fiind în campionatul Greciei.

Stelios este un produs sută la sută al celor de la PAOK, acesta fiind cotat, în punctul maxim al carierei, la 2,5 milioane de euro. Acum valorează doar 900.000 de euro, conform transfermarkt.de.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
239997766502479
Adami Azon  •  07 Iulie 2017, 20:16

vedeti ca l=a semnat pe Bercea de la PAOK Slatina

mario_rdfe
mario_rdfe  •  07 Iulie 2017, 20:04

Bai, ce ziaristi :))) la amicalul cu Dinamo, Anji era doar " o echipa care nu mai e ce a fost , ce se lupta ptr evitarea retrogradarii " ...iar acum este o forta a rusiei :)) de ce acum e o forta ? pai ca sa se arate ca fcsb vrea doar fundasi doriti si de fortele europei , evident ! :))) jenant penibil

zizu
zizu  •  07 Iulie 2017, 20:00

e ca si cum nu ar fi la fcsb...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează