FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - ASTRA 1-3

FCSB - ASTRA 1-3 // Dumitru Dragomir, vehement cu Bogdan Vintilă: „Voi l-ați văzut pe bancă? Dacă te prinde Dan Petrescu în halul ăsta, te curăță!”

Articol de GSP - Publicat luni, 25 noiembrie 2019 18:57

Dumitru Dragomir (73 de ani), fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, l-a criticat pe Bogdan Argeș Vintilă (47 de ani), antrenorul celor de la FCSB, după înfrângerea „roș-albaștrilor” cu Astra, scor 1-3.

„Nu am mai văzut de mult timp un joc atât de haotic al celor de la FCSB. Nu știu pe unde a fost Vintilă la acest meci. Voi l-ați văzut pe bancă?

Toți jucătorii Stelei au fost indisciplinați tactic, iar Vintilă nu a avut reacție. Sper să regleze cât mai repede aceste probleme, deoarece, dacă te prinde Dan Petrescu în halul ăsta, atunci te cureți încă de la vestiare în fața lui CFR Cluj”, a declarat Dragomir, conform ProSport.

VEZI ȘI:

Sar SCÂNTEI! Anamaria Prodan l-a criticat din nou pe Hagi, Gigi Becali a intervenit: „Nu mai spune nimic de Gică, nu vezi că toată lumea îl apără?”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  26 Noiembrie 2019, 10:34
Postat de marcelclujnapoca pe 26 Noiembrie 2019, 09:31

Vintila + ...fa 2 schimbari pana la pauza si da+le peste nas la toti care te critica !

Bineinteles ca o sa zica lumea ca nu tu ai fost cel care a decis ! Asa vei reveni pe drumul cel bun si doar tu vei sti ! Bafta ! Sigur vei face event anul asta !

cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  26 Noiembrie 2019, 09:58

Rau a ajuns"nea Mitica"!A ajuns in galeria lui...MM Stoica!

marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  26 Noiembrie 2019, 09:31

Vintila + ...fa 2 schimbari pana la pauza si da+le peste nas la toti care te critica !

Vezi toate comentariile (8)
Comentează