FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - ASTRA 1-3

FCSB - ASTRA 1-3 // Narcis Răducan, analiză fără rețineri: „Am observat ceva neobișnuit”

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 noiembrie 2019 19:11

Narcis Răducan, fostul director sportiv al celor de la FCSB, a făcut o analiză a partidei pierdute sâmbătă de roș-albaștri cu Astra Giurgiu, scor 1-3.

„Pot să fac o analiză foarte limpede. Undeva s-a greșit. Echipa a pierdut în săptămâna premergătoare jocului un meci amical cu 3-6 (n.r - contra Chindiei). E un scor care-ți dă de gândit.  

O echipă poate fi mai bună decât tine, dar e ceva neobișnuit când o echipă are 4 cornere contra ta în primele minute (n.r - Astra Giurgiu, în duelul de aseară). Jocul echipei a fost ca o orchestră în care fiecare cântă pe vocea lui, cam asta am văzut eu. E important cum vor reuși cei de acolo să gestioneze aceată înfrângere”.

„Ce importanță are cine a făcut schimbarea?”

Narcis Răducan a comentat apoi și decizia lui Bogdan Vintilă de a-l scoate la pauză pe căpitanul lui Florin Tănase, înlocuit cu Dragoș Nedelcu. 

„Nu pot specula nimic. Știu că Vintilă a făcut schimbarea, el poartă semnătura schimbărilor pe care le face. Nu contează sugestiile pe care le primește din altă parte. Ce importanță are cine a făcut schimbarea? 

Până una alta, au fost alte lucruri care n-au funcționat până la acea schimbare. Eu stăteam în tribună, nu știu ce sugestii primea Vintilă când eram eu. Știu doar de sugestiile pe care i le dădeam eu”, a declarat Narcis Răducan, la TV Digi Sport.

Vezi și: 

FCSB - ASTRA 1-3 // VIDEO Denis Alibec, reacție dură către fani după „dubla” cu FCSB: „N-aș mai juca niciodată aici! Ați auzit și voi, nu?”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (8)
setrannn
setrannn  •  25 Noiembrie 2019, 08:25
Postat de Preoteasa Constantin pe 24 Noiembrie 2019, 22:12

Narcis tu esti un om m-ai cult decat MM si vazi realitatea ! Dar la o echipa care zice ca trage la titlu si ca este ce-a m-ai buna din tara dar sa ai doar 100 de spectactori este o rusine ! Sunteti de rasu tari FCSBistilor !

Invata sa scrii tataie

2457921934218538
Constantin Nica  •  25 Noiembrie 2019, 01:38
Postat de Preoteasa Constantin pe 24 Noiembrie 2019, 22:12

Narcis tu esti un om m-ai cult decat MM si vazi realitatea ! Dar la o echipa care zice ca trage la titlu si ca este ce-a m-ai buna din tara dar sa ai doar 100 de spectactori este o rusine ! Sunteti de rasu tari FCSBistilor !

Ai aruncat cu cratimele, fără număr, fără număr

351270799009872
Gheorghe Bilciurescu  •  24 Noiembrie 2019, 23:43

A revenit MM3!!!!!!!!!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează