FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - ASTRA

FCSB - ASTRA // FOTO Gazdele au cerut penalty la duelul dintre Florin Tănase și Mike Cestor

FOTO: Captură @TV Digi SPort +2   FOTO
FOTO: Captură @TV Digi SPort

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 aprilie 2019 22:16

FCSB și Astra se înfruntă în etapa cu numărul 7 din play-off. Gazdele au cerut penalty în minutul 36, la un duel între Florin Tănase și Mike Cestor. 

Prima repriză de pe Arena Națională a avut un ritm peste media partidelor de Liga 1. Brigada de arbitri condusă de Radu Petrescu a avut o singură fază dificilă, în minutul 36, la scorul de 0-0.

Florin Tănase a pătruns în careul giurgiuvenilor din flancul stâng. Fundașul central francez Mike Cestor s-a interpus între decarul bucureștenilor și poartă, împingându-l ușor cu brațul. Tănase s-a prăbușit, cerând lovitură de la 11 metri. Pe una dintre reluări se observă un contact minim și la nivelul picioarelor. Radu Petrescu a fost însă de neînduplecat.

Jurnalistul GSP Justin Gafiuc a comentat faza:

Dacă la contactul Cestor - Tănase nu e penalty pentru FCSB, atunci Radu Petrescu ar trebui să plece de la stadion cu ochelari cu lentilă tip "fund de borcan". Ar avea o scuză plauzibilă.

clipboard01 +3 FOTO

„E curios, el se duce până la urmă să îl blocheze. Nu îl împinge foarte tare, dar totuși îl împinge cu brațele"
Gabi Balint, la TV Digi Sport

Florin Tănase a mai căzut o dată în careu, în minutul 45. A fost avertizat cu cartonaș galben pentru simulare. 

Vezi AICI clasamentul din Liga 1

Vezi aici programul etapei #7 din play-off

Citește și: 

FCSB - ASTRA // Ilie Dumitrescu, ironic la adresa lui Gigi Becali: „Nu există nici antibiotic, nici unguent pentru el. Să-și ia o pauză!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
digei
digei  •  29 Aprilie 2019, 09:29

Tanase si-a perfectionat "tehnica" de a forta penaltiuri, cred ca doar asta face la antrenament. Altfel e un jucator tehnic, ar fi ajuns mare deja. Nimeni nu vrea un triseur chiar daca iti mai aduce si beneficii. Uitati-va cum intra in aparator fortandu-l sa bage mana din instinct pentru a se proteja.

andrei.f
andrei.f  •  29 Aprilie 2019, 06:50

De, daca era defavorizata cfr, atunci sa vezi tu scandal.ASA,in pe alty clear e o faza controversata . *** .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează