FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - ASTRA

FCSB - ASTRA // Momente de panică pe Arena Națională: Harlem Gnohere, KO după un duel cu David Lazar!

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 noiembrie 2019 22:16

FCSB - ASTRA //  Asistența de pe Arena Națională a rămas înmărmurită în minutul 82 al partidei dintre FCSB și Astra Giurgiu. 

Harlem Gnohere a căzut inert pe teren în urma unui duel cu portarul David Lazar.

Gnohere a urmărit insistent o centrare venită de la un coleg, francezul fiind doborât în săritură de goalkeeper-ul Astrei. Atacantul FCSB-ului a fost lovit cu antebrațul în cap și a rămas nemișcat pe teren, spre stupoarea jucătorilor și spectatorilor.

+24 FOTO

FOTO: Raed Krishan

Francezului i-a fost aplicat un guler cervical, acesta recăpătându-și cunoștința până la urmă. Interesant este că Ambulanța nu și-a făcut apariția pe teren, jucătorul primind primul ajutor din partea medicilor de la FCSB. Harlem fost transportat în afara terenului cu mașina medicală și dus ulterior la Ambulanță.

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (22)
100002473541087
Danut Ognean  •  24 Noiembrie 2019, 11:06
Postat de andrei.f pe 24 Noiembrie 2019, 06:25

Penalty clar !

dar de fault in atac ce zici gigelule?

catalynn
catalynn  •  24 Noiembrie 2019, 07:43

Pe mine unul m-a convins, deși involuntară accidentarea pare serioasă, așa ca ii doresc multă sănătate și recuperare completa! Dacă însă chiar s-a prefăcut, asta e, sa fie rușinea lui, iar când termina cu circul sa ii returneze de urgentă gulerul cervical lui ne-a jijji ca DNAul ii da târcoale și poate avea nevoie de el in orice moment! :-))))

154085762372925
Nils Vig  •  24 Noiembrie 2019, 07:34

Urmăriți-i jocul lui Gnohere: la fiecare duel pentru minge își împinge adversarul mai mult sau mai puţin DISCRET, iar dacă pierde duelul se preface că a fost faultat! La faza din meciul de aseară(îmi pare rău pt el că s-a accidentat) Lazar a sărit la minge, a boxat-o foarte clar, apoi a căzut pe Gnohere ( care ,totuși,s-a pus puțin ,,capră", n-a sărit deloc la minge).

Vezi toate comentariile (22)
Comentează