FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - ASTRA

FCSB - ASTRA // Roș-albaștrii visează din nou și așteaptă o mână de ajutor de la Hagi: „Vorbesc foarte serios!”

FCSB așteaptă o mână de ajutor din partea Viitorului, care i-a luat 4 puncte în acest play-off // FOTO: GSP
FCSB așteaptă o mână de ajutor din partea Viitorului, care i-a luat 4 puncte în acest play-off // FOTO: GSP

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 aprilie 2019 08:49

Helmuth Duckadam (60 de ani), președintele de imagine al celor FCSB, a redevenit optimist în ceea ce privește șansele roș-albaștrilor la titlu. Echipa lui Teja are de recuperat un deficit de 5 puncte față de CFR, iar Duckadam speră că Viitorul va reuși să câștige luni la Cluj. 

„Viitorul e singura echipă care o mai poate încurca pe CFR Cluj. Din partea noastră există acum speranțe, pentru că Viitorul vine după victorii, cu un moral foarte bun, iar CFR cu un moral mai șifonat! Pentru că eu nu cred că le-au picat atât de bine aceste rezultate cu Astra (n.r. 2-2 și 1-3, în semifinalele Cupei).

Vorbesc foarte serios! L-au mai pierdut și pe Omrani, pe care nu știu dacă-l pot folosi runda viitoare. Plus că nici jocul n-a mai fost atât de bun, sunt anumite probleme acolo. Deci, eu cred că Viitorul poate să câștige la Cluj”, a spus Helmuth Duckadam, la TV Digi Sport. 

 

Vezi și: VIITORUL - FCSB 1-1 // EXCLUSIV Scene incredibile la FCSB » SMS-ul lui Gigi Becali cu schimbările a ajuns, din greșeală, la Florinel Coman!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
haideusicfr
haideusicfr  •  29 Aprilie 2019, 14:50

Nu stiu de ce lipseste Djokovici.

haideusicfr
haideusicfr  •  29 Aprilie 2019, 14:46

Omrani e intr-adevar o lipsa importanta.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează