FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB, atac vehement la adresa CFR-ului: "Se vede clar că e avantajată" » Ce se întâmplă cu protestul steliștilor

Articol de GSP - Publicat luni, 14 august 2017 12:09

Delegația celor de la FCSB a plecat astăzi spre Lisabona, pentru turul play-off-ului Champion League, cu Spoting, care se va juca mâine.

Președintele steliștilor, Valeriu Argăseală, a profitat de ocazie și i-a atacat pe cei de la CFR Cluj, spunând că formația lui Dan Petrescu este avantajată de arbitraje.

"Trebuie să privim foarte serios lucrurile și să nu lăsăm campionatul să evolueze în această direcție. Se vede foarte clar că în acest moment CFR Cluj este avantajată. Greșelile arbitrilor au influențat rezultatele.

Măcar acum, după aceste 5 etape, ar trebui să se facă o analiză și să se tragă o concluzie. E imposibil să duci un campionat până la sfârșit în condiții inegale. Rămâne de văzut dacă jucăm cu banderole albe în etapa următoare", a declarat Argăseală, potrivit TV Sport ro.

  •  Sporting - FCSB se joacă marți, de la ora 21:45. Meciul va fi în direct pe ProTV și TV Dolce Sport și liveTEXT pe GSP.RO

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
haideusicfr
haideusicfr  •  16 August 2017, 07:38

Comportament suburban , de mahala, barfe ...Asta este atitudinea nu oricui ci chiar a conducerii clubului care se considera "Steaua" Romaniei. Una cazatoare...

113057495799230
Dorin Dorin  •  14 August 2017, 17:19

in primul rand titlul e gresit ,poate protestul fcsbistilor nu a stelistilor.apoi nea jiji a dat drumul la catei sa latre pentru ca el e foarte multumit de echipa si de marele antrenor nu vad neputinta lor vinovati sunt altii ca ei sunt praf!

983732924972315
Soos Vilmos  •  14 August 2017, 17:11

S-a cam intors lumea *** daca au ajuns *** sa se vaite de arbitraj.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează