FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Legenda roș-albastră resimte lipsa lui Chiricheș: „Ați văzut ce înseamnă?”

Vlad Chiricheș // Sursă foto: GSP
Vlad Chiricheș // Sursă foto: GSP

Articol de - Publicat marti, 03 octombrie 2023 17:33 / Actualizat marti, 03 octombrie 2023 18:09

Bănel Nicoliță (38 de ani), fost jucător cu peste 250 de meciuri la FCSB, resimte lipsa fundașului central Vlad Chiricheș (33).

Cu Chiricheș pe tușă de mai bine de o lună din cauza unei accidentări musculare, FCSB a călcat strâmb în repetate rânduri.

Roș-albaștrii au primit câte două goluri în fiecare dintre ultimele 3 meciuri, iar un fost jucător important al clubului, Bănel Nicoliță, consideră că absența lui Chiricheș este unul dintre principalele motive pentru această fragilitate defensivă.

Între timp, în Superliga: au apucat să demoleze stadionul, dar construcția celui nou s-a blocat înainte să înceapă! » Conflictul a ajuns în instanță
STADION
Între timp, în Superliga: au apucat să demoleze stadionul, dar construcția celui nou s-a blocat înainte să înceapă! » Conflictul a ajuns în instanță

Bănel Nicoliță resimte lipsa lui Vlad Chiricheș: „Ați văzut ce înseamnă?”

„O problemă la FCSB este că se schimbă jucătorii foarte mult. Acum a început «morișca» pe linia de fund. Până acum noi îl criticam pe Chiricheș. Nu voi, vorbesc la general.

Ați văzut ce înseamnă Chiricheș? Dădea siguranță, ieșea cu mingea la picior, construia. Îl cizela pe Dawa, îl acoperea, pentru că Chiricheș vorbea cu el pe teren.

Eu îl știu pe Chiricheș, comunicau foarte bine în teren. Pentru mine 100% e nevoie de Chiricheș. E un jucător căruia nu îi este frică de joc. Are personalitate, iese cu mingea la picior”, a afirmat Nicoliță la Fanatik.

În absența lui Chiricheș, stoperii titulari la FCSB au fost Joyskim Dawa și Siyabonga Ngezana.

Este de așteptat ca Vlad Chiricheș să revină în acțiune la începutul lunii noiembrie. „Cam în 3-4 săptămâni revine, după pauza internaţională”, spunea oficialul Mihai Stoica săptămâna trecută.

Tot despre FCSB: 

Gigi Becali unlimited » I-a predat o lecție ca la juniori titularului de la FCSB: „Acolo trebuia să dai cu interiorul la colțul lung. Așa e normal”

Cele două posturi pe care FCSB caută întăriri: „Trebuie să facem o echipă valoroasă, care să joace din prima”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close