FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // Basarab Panduru condamnă decizia lui Gigi Becali în privința lui Gnohere: „Nu văd cum ar putea începe fără el”

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 ianuarie 2020 21:30

Basarab Panduru (49 de ani), fost jucător la Steaua, a vorbit despre plecarea lui Harlem Gnohere de la FCSB. â

Patronul Gigi Becali a anunțat în cursul zilei că „Bizonul” este pe lista de transferuri.

„Gnohere o pierdere foarte mare. E un jucător care are peste 100 de meciuri la această echipă, are 50 de goluri marcate. Nu văd cum ar putea FCSB să înceapă fără Gnohere, mai exact fără acel jucător în formă și cu kilograme optime”, a declarat Panduru, la TV Telekom Sport.

Adrian Petre, spre FCSB? 

Panduru e de părere că o mutare inspirată ar putea fi achiziționarea lui Adrian Petre, 22 de ani, atacantul danezilor de la Esbjerg.

„S-a tot vorbit despre Adrian Petre. Probabil că ar lua banii de pe Gnohere şi ar aduce un jucător care are viitor la naţionala României şi care e şi într-o formă bună”.

2.000.000 de euroeste cota lui Harlem Gnohere, potrivit transfermarkt

Gnohere este la FCSB din ianuarie 2017, când a venit de la Dinamo pentru 250.000 de euro. În acest sezon, «Bizonul» are 6 goluri în 13 meciuri în Liga 1. 

„Gnohere nu merge în cantonament pentru că va pleca 100%. Am două oferte pentru el. Să vedem care se concretizează. Vreau 2 milioane de euro. Am o ofertă din zona arabă. Un club îmi oferă 1,8 milioane de euro. Eu am cerut 2 milioane. Să vedem dacă acceptă”
Gigi Becali despre Harlem Gnohere, în exclusivitate pentru GSP.ro. 

Vezi și: 

FCSB // EXCLUSIV Gigi Becali vrea să dea lovitura cu Harlem Gnohere: „Pleacă sigur! Am două oferte și iau 2 milioane de euro”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
1035504319811062
Romeo Daniel  •  13 Ianuarie 2020, 11:49

Nu inteleg cum poti să vinzi singurul atacant veritabil din echipa fără să ai unul pe poziția asta de atacant central...nu au invatat nimic din greselile trecutului...fără un nr.9 nu ai cum să câștigi campionatul...

ray51
ray51  •  13 Ianuarie 2020, 10:32

Sunt de acord ca fara Gnohere FCSB-ul va avea mari probleme in diferite momente critice din campionat. La urma urmei cum iti asterni, asa dormi. Putea sa-i dea drumul din vara. Anamaria face jocul CFR-ului fara sa-si doreasca acest lucru. La modul inconstient. Din asta traieste...

ropo
ropo  •  13 Ianuarie 2020, 02:46

Daca avea 1.8 mil pe el,era plecat demult. In alta stire spuneati 500000 sau 700000 ofertele

Vezi toate comentariile (15)
Comentează