FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Basarab Panduru îi distruge pe roș-albaștri: „Punem psiholog la toți slabii? Ei nu știu să dea cu piciorul în minge!”

Basarab Panduru, în emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” +32   FOTO
Basarab Panduru, în emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”

Articol de GSP - Publicat marti, 25 februarie 2020 09:11

FCSB. Basarab Panduru (49 de ani) consideră că un psiholog nu ar putea rezolva toate problemele roș-albaștrilor. Acesta susține că fotbaliștii vicecampioanei nu au o valoare foarte mare.

„Toată lumea vorbeşte în ziua de azi despre psiholog. Psiholog trebuie la un jucător bun, care dintr-un anumit motiv are o problemă şi fotbalul nu mai e acela pe care ar putea să îl ofere la valoarea pe care o are.

Dar la toţi slabii să le punem psihologi? Nu îi ajută cu nimic. Prima dată trebuie să te duci şi să te antrenezi. Antrenează-te mult, mai mult, foarte mult, învaţă să joci fotbal, după care vedem dacă ai nevoie şi de psiholog. Noi sărim peste acest lucru. Noi am vrea să vină psihologul, dar fotbaliștii nu ştiu să dea cu piciorul în minge. Crezi că ne învaţă psihologul să dăm cu piciorul în minge?", a afirmat Panduru, la TV Telekom Sport.

PROGRAM PLAY-OFF | Prima etapă: CFR - Astra, Craiova - Gaz Metan și Botoșani - FCSB! + Clasament Liga 1 după înjumătățire

Gigi Becali, dezlănțuit: „Nu angajez psiholog, Doamne, ferește!”

Deși cluburile din străinătate apelează din ce în ce mai mult la psihologi și la sesiuni de mental-coaching pentru jucători, Gigi Becali, finanțatorul celor de la FCSB, nici nu vrea să audă de așa ceva.

Nu angajez eu psiholog, Doamne, ferește! Psihologul e Hristos, psihologul e Sfânta Cruce. Cum să aduc psiholog? Psihologul se aduce la oameni bolnavi. Doar dacă ești bolnav mergi la psiholog. Psihologul meu e Hristos. Nu există nimic mental! 

Să angajeze Vintilă un psiholog la echipa lui! Când Vintilă va fi proprietar, să-și angajeze psiholog”, a declarat Becali, la Pro X.

VIDEO GSP LIVE // De ce nu a ajuns Cristi Bud la FCSB: „Mi s-a spus că trebuie să semnez cu CFR”

VEZI ȘI:

FCSB // Gigi liber, FCSB prizonieră! Piesele lipsă din puzzle-ul titlului: Becali în pușcărie, Steaua și Ghencea

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (20)
103798407052226
 •  25 Februarie 2020, 17:01

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

kikostel
kikostel  •  25 Februarie 2020, 14:41
Postat de Coco Trusca pe 25 Februarie 2020, 09:34

si apropos intr-adevar psiholog? nu jucatorii trebuie dusi la psiholog ci stapanul lor becali.

Corect!

100605681345552
Ionescu Ioan  •  25 Februarie 2020, 12:12

Probabil Panduru are dreptate dar ce ma enerveaza mai mult e ca toti *** si mascaricii se cred mari destepti ,scrie un *** mai jos:,,Romania e o tara de prosti iar porostii sustin fcsb'',bai *** cine te crezi tu care improsti cu noroi ???vreun roman superior sau cine te crezi mai baietas fara 7 ani de acasa ????Fiecare e liber sa sustina ce echipa doreste si acea echipa are si ea hibele ei si nu avem dreptul sa improscam cu noroi copilas,eu nu mi-as permite niciodata sa vorbesc urat despre suporterii care sustin Rapid,Craiova sau Cfr ,chiar daca ne mai tachinam intre prieteni ,va ascundeti sub tot felul de pseudonime si va credeti lei pseudoromanilor sau *** mai bine spus.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează