FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - FCSB 0-1

Tavi Popescu, „tăvălit” în direct: „Mai jos de atât nu se poate! Nu are atitudinea bună”

Octavian Popescu // FOTO: Imago
Octavian Popescu // FOTO: Imago

Articol de - Publicat luni, 01 aprilie 2024 12:38 / Actualizat luni, 01 aprilie 2024 12:38

Basarab Panduru a comentat situația de la FCSB, în special cea a a mijlocașului Octavian Popescu (21 de ani).

Extrema stângă, care în trecut era preferatul lui Gigi Becali, nu se regăsește nici în acest sezon. Are trei goluri și trei pase de gol în 31 de meciuri și nu mai e titular la FCSB.

Exemplul Chiricheș! GSP a surprins toată scena: ce făcea liderul roș-albaștrilor în stadion, singur, la 20 de minute după ce FCSB a câștigat cu Farul
FARUL - FCSB 0-1
Exemplul Chiricheș! GSP a surprins toată scena: ce făcea liderul roș-albaștrilor în stadion, singur, la 20 de minute după ce FCSB a câștigat cu Farul

În 1-0 cu Farul, Popescu a început meciul ca rezervă, fiind preferat Eduard Radaslavescu. A intrat în minutul 29, dar a fost criticat de Basarab Panduru pentru situația în care se află.

Octavian Popescu, criticat de Basarab Panduru

„Altceva mă pune pe gânduri. Cum ajunge Tavi Popescu rezerva lui Radaslavescu? Tavi Popescu ar trebui să-şi pună şi mai multe întrebări.

Tavi nu-şi pune întrebări, că el nu învaţă nimic. Ar trebui să spună «Bă, cum am ajuns eu, care eram mare jucător acum un an sau doi, să fiu rezerva lui Radaslavescu? Bă, cum am ajuns în situația asta? Unde am ajuns? Cât de jos am ajuns?». Nu eşti convocat la U21!

Atitudinea nu e cea care trebuie. Nu face ce trebuie! Poți să joci prost, poți să nu treci de adversar... Dar dacă tu stai cu mingea la picior, și dai piciorul peste minge? Ăla nu e fotbal! Ia mingea și du-te în viteză spre adversar. Poate să nu îți iasă, dar fă lucrurile cum trebuie. Ajungi după un an și ceva să fii rezerva lui Radaslavescu. Nu se poate mai jos de atât!

El poate spune: «Băi, cel mai bun an al meu a fost când am jucat în stânga. După aia, nu am mai jucat acolo. Ce să fac? Dacă mă băgați tot acolo și eu nu făceam nimic, OK… Dar așa, ba joc în dreapta…»”, a declarat Basarab Panduru la Orange Sport.

VIDEO. Exemplul Chiricheș. Ce făcea liderul roș-albaștrilor, la minute bune după ce FCSB s-a impus la Ovidiu, cu Farul

Citește mai multe știri din Superligă:

Gigi Becali se teme! L-ar putea pierde pe Florinel Coman: „M-am bucurat că nu a jucat bine la națională”
FCSB
Gigi Becali se teme! L-ar putea pierde pe Florinel Coman: „M-am bucurat că nu a jucat bine la națională”
Campionat încheiat? Nu s-a mai întâmplat NICIODATĂ așa ceva în istoria primei ligi
PLAY-OFF
Campionat încheiat? Nu s-a mai întâmplat NICIODATĂ așa ceva în istoria primei ligi

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (3)
grassu_46
grassu_46  •  02 Aprilie 2024, 08:50

ciobanul sef jiji la distrus cu cotele lui mari care erau de zeci de milioane,si probabil baiatul crede si acum ca valoreaza asa mult si se duce canal crezand ca nu trebuie osul la bataie si multa munca

vivi.napoca1_
vivi.napoca1_  •  01 Aprilie 2024, 17:49

El nu este cu mult diferit fata de când mai " nimerea " câte un gol ! De atunci am spus ca nu este deloc ceva deosebit la el iar golurile " fantastice " le pot da orice junior când se apuca de fotbal ! Dar " Specialiștii " îl periau pe Becali și ii lăudau " perla " !? Apropo acum le spun acestora ca ,Nici acum nu au dreptate ,sant paraleli cu fenomenul fotbal ; Octavian Popescu nu este chiar asa de rău cum îl prezintă mai nou !?

VanBasten2000
VanBasten2000  •  01 Aprilie 2024, 14:02

Mustacioara lui, pana corbului.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează