FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Basarab Panduru a erupt, în direct la TV: „Octavian Popescu n-a citit nicio carte?! Băi, oameni buni!”

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 ianuarie 2021 13:55 / Actualizat vineri, 22 ianuarie 2021 14:34

Basarab Panduru, 50 de ani, fost mare internațional, a fost întrebat dacă discursul unui fotbalist contează într-atât de mult încât să-i afecteze și cariera, cu referire clară la puștiul lui FCSB, Octavian Popescu (18 ani, mijlocaș ofensiv).

După FCSB - UTA 3-0, meci de la finalul anului precedent, Popescu a fost acaparat de emoții la flash-interviu, găsindu-și cu greu cuvintele. Moderatorul Silviu Tudor Samuilă a lansat în dezbatere acest subiect, pe fondul formei bune arătate de Popescu.

Basarab Panduru: „Când voi citeați, noi ne antrenam 7-8 ore pe zi!”

„Eu văd brazilieni care au ajuns mari de tot, portughezi, la care nu ai cum să asculţi ce spun, că nu spun. Două lucruri şi le învârt pe alea două, dar au ajuns mari fotbalişti. Nu cred că aşa trebuie să-l catalogăm pe Octavian Popescu. Eu înţeleg că lumea spune «Nu a citit şi el o carte?». Băi, oameni buni, voi, când citeaţi o carte, dacă aţi citit-o şi pe aia, noi făceam câte 7-8 ore antrenament pe zi. 

Eu în toată vacanţa de vară aveam două antrenamente în fiecare zi. Plecam dimineaţa de acasă, veneam acasă şi plecam iar. Când altul poate citea 200 de cărţi, noi făceam 300 de antrenamente. Crezi că-ţi mai arde? Crezi că n-ai vrea să citeşti o carte? Dar îți mai arde”, a declarat Panduru la Telekom Sport.

FCSB. Octavian Popescu e în clasa a 12-a și face ore online

Chiar dacă a ajuns la FCSB, Octavian Popescu a decis să rămână în continuare înscris la școala din comuna Nucet, din județul Dâmbovița. Culmea, dirigintele lui este chiar antrenorul care l-a descoperit, Marius Rotaru. 

„Cu pandemia asta totul e dat peste cap, dar nu avem ce să facem. Vorbesc în fiecare zi cu Octavian, avem ore online. El a rămas la școala de aici, din Nucet, este un băiat muncitor, silitor, care învață. Este în clasa a 12-a, vine și examenul de Bacalaureat pentru el. Sper să reușească în viață și să aibă un viitor sclipitor. Oricum, vă spun cu mâna pe inimă, pe mine m-a făcut mândru, îl felicit pentru dăruirea lui!", a spus Rotaru.

Octavian Popescu, noul pariu de la FCSB

Basarab Panduru a erupt, în direct la TV: „Octavian Popescu n-a citit nicio carte?! Băi, oameni buni!”

Octavian Popescu va fi eligibil pentru regula U21 până în vara lui 2025

E foarte probabil ca în actualul campionat, mai ales atunci când se va intra în play-off, Octavian Popescu să nu mai joace meci de meci, însă începând din vară sigur va fi unul dintre titulari. Va avea de partea lui faptul că va fi eligibil pentru regula U21 a FRF. 

Majoritatea jucătorilor tineri de la FCSB nu vor mai îndeplini acest criteriu: Vlad, Oaidă, Simion, Șut, Moruțan, Olaru, Man, Coman. În afara lui Popescu, alte soluții începând din sezonul 2021-2022 vor fi, din actualul lot, Perianu și Robert Ion, iar dintre cei împrumutați: Cană, Horșia, Cristi Dumitru. De la vară, timp de două sezoane, regula U21 va fi îndeplinită de jucătorii născuți după 1 ianuarie 2000. 

Match Preview FCSB - FC Voluntari

Citește mai multe știri despre FCSB:

FCSB trebuie să mute rapid pentru titlu » Precedentul nu ține cu roș-albaștrii

Un jucător de la FCSB a șocat campionul național de kickboxing: „L-am văzut dezbrăcat! Trebuia să facă altceva, nu fotbal!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (23)
searover
searover  •  23 Ianuarie 2021, 05:29

Numai la noi in tara fotbalul si cartea se exclud reciproc, la fel si fotbalul si bunul simt, fotbalul si manierele...iar de fiecare data cand indrazneste cineva sa semnaleze ca asta nu e in regula, apar vesnicii meseriasi cu "domle, el stie sa dea in minge, nu tre sa recite Goethe", de parca a-ti vorbi cat de cat decent limba nativa e un act academic suprem, rezervat doar celor cu prea mult timp liber, care nu au spartanele antrenamente in care sa calesc fotbalistii romani

hashtag_truth
hashtag_truth  •  23 Ianuarie 2021, 02:11

ETERNA PROBLEMA...Scoala sau Fotbal....Dar, aduceti-va aminte cum tzopaiati acasa la TV sau pe stadion....astia suntem...***...OK...dar voi, aia cu multe carti citite, plangeti de bucurie la orice victorie importanta....Cam asa.....ne completam...RECIPROC.... cum ar spune unii mai destepti decat noi muritorii de .....fiecare zi.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

risc_mix
risc_mix  •  22 Ianuarie 2021, 22:24

Ba, Nica, lasa abureala esti pe-alaturi. Intrebarea era sunteti prosti sau nu sunteti?Adica ati citit ori n-ati citit nu de n-ati citit. Si ca sa ne arati cu nu prea le-ai avt cu cititul ne spui ca faceai 7-8 ore antrenament pe zi. Nu ti-e ba rusine sa scoti asemenea gogomanii? Pai nu rezista organismul ba, la asemenea efort. Nu mai vorbesc ca sunt luni cand ziua are 8 ore lumina. Nu ba Nica, nu antrenamentele v-au impiedicat ci banii si manelele. Avand conturile pline ati preferat sa stati cu castile la urechi si sa ascultati manele nu sa cititi

Vezi toate comentariile (23)
Comentează