FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali mai așteaptă 1 milion de euro pe un fotbalist vândut acum 3 ani! Cum își poate umple conturile FCSB

Articol de - Publicat vineri, 26 ianuarie 2024 15:44 / Actualizat vineri, 26 ianuarie 2024 16:30

FCSB l-a vândut pe Dennis Man la Parma în ianuarie 2021 pentru 11 milioane de euro și este și în prezent cel mai mare transfer din istoria campionatului românesc. Niciun club din România nu a mai încasat vreodată atâția bani la un export.

Tranzacția ar fi putut ajunge la 13 milioane de euro, cu condiția ca bonusurile din afacere să se îndeplinească. Din cele 4 care au existat, 2 nu mai sunt valabile în prezent, precizează iAM Sport. Parma a retrogradat la finalul sezonului 2020-2021 în Serie B.

Zeljko Kopic încă zâmbește în preajma primului său derby din România: „Nu ne mulțumim doar cu 1 punct” + 10 idei din conferință
DINAMO - RAPID
Zeljko Kopic încă zâmbește în preajma primului său derby din România: „Nu ne mulțumim doar cu 1 punct” + 10 idei din conferință

1 milion de euro, 500.000 sau nimic pentru FCSB din bonusurile rămase după transferul lui Man la Parma?

În primul rând, Parma trebuie să promoveze la finalul acestui sezon în Serie A pentru ca FCSB să spere la obținerea bonusurilor mult mai rapid. Echipa lui Man este lider în Serie B după 21 de etape, cu 45 de puncte, și speră la revenirea pe prima scenă fotbalistică din Italia.

  • 500.000 de euro primește FCSB dacă Parma se califică în cupele europene măcar o dată în următoarele patru sezoane (imposibil)
  • 500.000 de euro încasează roș-albaștrii dacă parmegianii termină un sezon printre primii opt în Serie A (posibil)
  • 500.000 de euro constituie un bonus în situația în care Man va marca 15 goluri în prima ligă italiană până în 2023 (imposibil)
  • 500.000 de euro se mai adaugă dacă Dennis va înscrie 25 de goluri în Serie A până în iunie 2025 (posibil)

Parma nu se va califica, cu siguranță, în cupele europene la finalul acestui sezon, ținând cont de faptul că evoluează în Serie B și nu mai este implicată nici în Cupa Italiei. 

FCSB speră să primească 500.000 de euro în cazul în care Parma va promova și va termina în primele opt echipe din Serie A, cel mai realist bonus! 

Dennis Man nu a marcat 15 goluri în prima ligă italiană până în 2023, astfel acest bonus nu mai poate fi obținut de echipa patronată de Gigi Becali. 

Ultimul bonus și cel mai greu de îndeplinit: Man să înscrie 25 de goluri pentru Parma în Serie A până în iunie 2025. A punctat de două ori deja în anul retrogradării Parmei și ar avea nevoie ca echipa pe care o reprezintă să promoveze la finalul acestui sezon, iar ulterior să facă un sezon de vis și să înscrie de 23 de ori, lucru greu de crezut.

Dennis Man este unul dintre cei mai importanți jucători pe care îi are Parma în acest moment. Este golgheterul echipei, cu 9 goluri și 5 assist-uri.

Parma Live: „De la Man s-au născut toate marile pericole”

Cea mai mare notă după meciul cu Sampdoria a luat-o Man, ales omul partidei de pe „Luigi Ferraris". „Încă o dată, când Man se aprinde, Parma strălucește! Prinde încredere cu acumularea minutelor și, când trece la catedră, de la incursiunile sale se nasc pericolele majore.

Mai întâi transformă, cu emoții, o lovitură de la 11 metri, apoi, după o acțiune spectaculoasă, îi pasează decisiv lui Mihăilă. Mereu tot mai încrezător și decisiv", l-a lăudat pe fostul jucător al lui FCSB agenția parmalive.com, care i-a acordat nota 7,5 pentru cele 85 de minute cât a rămas pe teren.

Și Sport Parma l-a elogiat: „Cel mai inspirat și dezlănțuit jucător al Parmei. Înainte să înscrie din penalty, a ratat un supergol. După al nouălea său gol, a oferit și al cincilea assist"!.

Match Quiz Dinamo - Rapid
Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul Dinamo - Rapid și câștigă premiile puse în joc.

Citește și alte știri:

Lecția de istorie » 5 mari curiozități înaintea derby-ului Dinamo - Rapid: ziua în care Lucescu le-a suflat titlul giuleștenilor + care a fost apogeul rivalității

Cum merită să plece Jurgen Klopp de la Liverpool

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (21)
Moshu
Moshu  •  29 Ianuarie 2024, 07:13
Postat de Moshu pe 28 Ianuarie 2024, 20:56

Wow,***...saracule cu duhul ! Esti prea prost sa mai "discut" cu tine !Mai exerseaza,mai citeste ceva,poate-ti ridici nivelul...desi cred ca sunt slabe sperante !!Pana atunci ... Adio !

Hehehe...bai gesepeilor,sunteti de un penibil total ! Ce-i acolo "limbaj intolerant" cind eu ma refeream la mine ??Adica sunt intolerant cu mine insumi ? Si oricum...nu-i nici un cuvint "intolerant" acolo !! Peeniiibili !

Moshu
Moshu  •  28 Ianuarie 2024, 20:56
Postat de johnwayne pe 28 Ianuarie 2024, 13:56

atat timp cat se intelege perfect ca te-am jignit si umilit inuman,stelutele alea sunt chiar un lucru bun.

Wow,***...saracule cu duhul ! Esti prea prost sa mai "discut" cu tine !Mai exerseaza,mai citeste ceva,poate-ti ridici nivelul...desi cred ca sunt slabe sperante !!Pana atunci ... Adio !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

johnwayne
johnwayne  •  28 Ianuarie 2024, 13:56
Postat de Moshu pe 28 Ianuarie 2024, 12:35

Ce sa-ti fac,daca tu ai echipa dar n-ai minte si nici vocabular,aduni stelute ! Dar deh,pt vocabular trebuia sa mergi la scoala,dar in peluza nu-i mediul propice...saracule cu duhul !

atat timp cat se intelege perfect ca te-am jignit si umilit inuman,stelutele alea sunt chiar un lucru bun.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează