FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

ECHIPA DE START FCSB // Bogdan Andone a stabilit primul 11 pentru meciul cu Milsami, din Europa League! Lipsesc 3 jucători de bază

În noul 4-3-3, Moruțan va juca mai mult în bandă, foto: sportpictures.eu
În noul 4-3-3, Moruțan va juca mai mult în bandă, foto: sportpictures.eu

Articol de , - Publicat vineri, 28 iunie 2019 20:37

ECHIPA DE START FCSB // Pentru dubla cu Milsami, 11-18 iulie, din Europa League, dar și pentru prima etapă de campionat, Bogdan Andone și-a definitivat primul „11”, din care vor lipsi câțiva jucători de bază: Man, Coman, Gnohere.

Cu mai puțin de două săptămâni înaintea primului meci oficial, care va fi în turul 1 preliminar din Europa League, pe 11 iulie, Bogdan Andone știe cum va arăta primul „11” pe care îl va folosi în startul sezonului.

Din cauza accidentărilor unor fotbaliști care ar fi putut emite pretenții să joace, exemple fiind Gnohere și Momcilovici, dar și a faptului că va fi nevoit să le dea vacanță celor care au fost la Euro, Andone va fi nevoit să ofere șanse unor jucători care în mod normal ar fi început ca rezerve.

Moruțan va beneficia de absența lui Man și va fi titular ca atacant dreapta, în timp ce Hora devine om de bază la startul jocurilor oficiale în condițiile în care lipsesc Gnohere și Coman. Andone nu se va abate de la ce a jucat în cele 3 partide amicale și va folosi sistemul 4-3-3.

Pintilii va fi inter, în timp ce postul de închizător îi revine lui Lucian Filip. Ambele achiziții ale verii, Claudiu Belu și Răzvan Oaidă, sunt oameni extrem de importanți.

Primul trebuie să acopere golul lăsat de plecarea lui Romario Benzar și îl va avea concurent doar pe Mihai Roman, în vreme ce Oaidă a fost unul dintre remarcații din meciurile de verificare.

În plus, Oaidă e cel care va îndeplini regula U21 în campionat, al doilea fotbalist eligibil pe care FCSB îl va avea în primul „11” va fi Olimpiu Moruțan.

Cum va arăta FCSB cu Milsami

Bălgrădean - Belu, Planici, I. Cristea, J. Morais - Pintilii, L. Filip, Oaidă - Moruțan, Hora, Fl. Tănase

program

Remiză cu Viitorul

FCSB a disputat ieri cel de-al treilea meci de verificare din cantonamentul desfășurat la Brașov. Adversara roș-albaștrilor a fost Viitorul, dar care nu l-a avut pe bancă pe Gheorghe Hagi, prezent în Italia la Campionatul European U21!

Întâlnirea a fost extrem de spectaculoasă și s-a terminat la egalitate, 3-3, cu câte o dublă pentru Răzvan Oaidă și Gabi Iancu, două dintre cele mai importante achiziții ale celor două cluburi în această vară.

La scorul de 3-2, Bălgrădean a comis o eroare mare și le-a făcut cadou celor de la Viitorul golul egalizator. Viitorul nu s-a putut baza pe jucătorii de la U21, Boboc, Ghiță, Ciobanu, Ianis Hagi și Drăguș, în aceeași situație de la FCSB fiind Nedelcu, Man și Florinel Coman.

FCSB - Viitorul 3-3

Au marcat: Oaidă (2), Hora / G. Iancu (2), L. Munteanu

  • FCSB: Bălgrădean - M. Roman, Planici, I. Cristea, J. Morais - Pintilii, Oaidă, L. Filip - Moruțan, Hora, Fl. Tănase. Antrenor: Bogdan Andone
  • Viitorul: V. Cojocaru - Mladen, Țâru, Leca, De Nooijer - Houri, Vl. Achim, Vână - Eric - Calcan, G. Iancu. Antrenor: Cătălin Anghel

VEZI ȘI:

Abia venit, Mihai Teja vrea să plece de la Poli Iași! Ce le-a spus apropiaților

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

 

 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
zagna
zagna  •  29 Iunie 2019, 11:40

Belu a jucat in vreun amical ?

lapusneanul
lapusneanul  •  29 Iunie 2019, 10:43
Postat de florin_calance pe 29 Iunie 2019, 09:53

De-a naibii pun ăștia titlul cu „a stabilit”... să se agite lumea prin comentarii :))

nu bre, ei chiar cred ce posteaza :)...daca nu iese, o dau la intors..:)

florin_calance
florin_calance  •  29 Iunie 2019, 09:53

De-a naibii pun ăștia titlul cu „a stabilit”... să se agite lumea prin comentarii :))

Vezi toate comentariile (11)
Comentează