FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // Bogdan Vintilă, făcut „praf” de către Valeriu Răchită: „Tu crezi că are personalitatea necesară să se impună la FCSB?”

Articol de GSP - Publicat marti, 29 octombrie 2019 14:13

FCSB nu a mai pierdut de opt meciuri cu Bogdan Vintilă (47 de ani) pe banca tehnică, dar antrenorul primește în continuare critici dure din partea altor oameni de fotbal.  

Valeriu Răchită, manager la Sportul Snagov în Liga 2, a explicat de ce nu este meritul lui Vintilă pentru rezultatele înregistrate de către FCSB în ultimul timp.  

„Antrenorul de la FCSB este același de prin anul 2004, 2005. Au revenit jucătorii accidentați, ăsta e motivul pentru care echipa merge bine. Tu crezi că Vintilă are personalitatea necesară să se impună la FCSB? 

Dacă s-a dus Antonio Conceicao la palat și nu i s-a permis să facă nici măcar o schimbare din cele trei, voi chiar credeți că a venit Bogdan Vintilă de la juniori și s-a impus în fața patronului? Să fim serioși. La FCSB sunt jucători pot evolua și fără antrenor, dacă sunt toți apți de joc. Asta se și întâmplă acolo de ceva vreme”, a spus Valeriu Răchită, la TV Digi Sport.  

5 victorii, 2 egaluri și o singură înfrângerea înregistrat FCSB în campionat cu Bogdan Vintilă pe bancă. Roș-albaștrii au mai câștigat un meci în Cupa României, 2-0 cu Metaloglobus, și au pierdut returul cu Guimaraes din preliminariile Europa League, 0-1.

VEZI ȘI:

GSP LIVE // VIDEO Ciprian Tătărușanu era singurul jucător care îi ținea piept lui Gigi Becali » Geraldo Alves: „Avea caracter și patronul îl asculta”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  29 Octombrie 2019, 20:22

ce sa zica si paduraru asta,un om de nimic,mereu a vb urat de clubul care i a dat o paine buna

jaruan
jaruan  •  29 Octombrie 2019, 17:42
Postat de sbfc pe 29 Octombrie 2019, 17:35

Daca ii arata nea Gigi suta mergea in patru labe dupa el, asta si cu Miu au fot nebagati in seama, mor de oftica. Nea Gigica nu s-a incurcat cu boschetzii...Nea Rachica parca e din serialul Atletico Textila...

Ce gigist gretos avem aici!

sbfc
sbfc  •  29 Octombrie 2019, 17:35

Daca ii arata nea Gigi suta mergea in patru labe dupa el, asta si cu Miu au fot nebagati in seama, mor de oftica. Nea Gigica nu s-a incurcat cu boschetzii...Nea Rachica parca e din serialul Atletico Textila...

Vezi toate comentariile (10)
Comentează