FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Reacția lui Panduru, în studio, când l-a auzit pe Vintilă: „Vrei să nu râd de așa ceva? N-am cum!”

Basarab Panduru
Basarab Panduru

Articol de GSP - Publicat joi, 18 iunie 2020 09:00 / Actualizat joi, 18 iunie 2020 10:23

Basarab Panduru (49 de ani) a reacționat după ce a auzit că Bogdan Vintilă (48), antrenorul FCSB-ului, a solicitat să se renunțe din sezonul viitor la regula cu 5 schimbări pe parcursul unui meci.

Bogdan Argeș Vintilă a surprins pe toată lumea cu poziția pe care o are referitor la noua regulă impusă în fotbalul mondial, dar și în cel românesc: echipele să aibă dreptul să efectueze 5 schimbări în timpul unei partide. 

„Eu cred că ar trebui să se renunțe, din sezonul viitor, la această regulă și să se revină la 3 schimbări. Să se păstreze numărul de 9 jucători de rezervă, pe bancă, dar să se facă doar 3 schimbări", a declarat Vintilă.

Basarab Panduru: „Normal că râd”

 Basarab Panduru, fostul mare internațional al Stelei, nu s-a putut abține să nu râdă, în direct, de poziția pe care o are „principalul” FCSB-ului. Aflat în studioul Telekom Sport, Panduru a spus:

„Râd, normal că râd. N-am cum să nu râd când aud așa ceva. Cum să ceri să nu mai fie 5 schimbări, când pe tine, aflat la FCSB, te avantajează o astfel de regulă? Vrei să nu râd de așa ceva? N-am cum! Echipele cu loturi bune, cu soluții, așa cum e și FCSB, au de câștigat. Și tu vii și zici că trebuie să se revină la 3 schimbări? E de râs!".

În prezent, lotul FCSB-ului, față de ultimii ani, dar și de ceea ce se întâmpla înainte de pandemie, e unul extrem de subțire. Gigi Becali a renunțat de bunăvoie la 5 jucători importanți, Bălgrădean, Gnohere, Adi Popa, Momcilovici și Stan, iar alți 5 sunt accidentați: Cristea, Panțâru, Soiledis, Nedelcu și Filip. 

În aceste condiții, banca de rezerve va fi una subțire, așa cum s-a întâmplat și la derby-ul cu CFR, când au luat loc nu mai puțin de 5 puști.

FCSB a făcut doar 4 schimbări cu CFR

  1. Vână în locul lui L. Filip (minutul 33)  
  2. Moruțan în locul lui Vână (62) 
  3. Adrian Petre în locul lui Oaidă (62) 
  4. Miron în locul lui Nedelcu (90+5)

Cei 5 jucători rămași pe bancă: R. Udrea, Cr. Dumitru, Perianu, Pandele, Ad. Niță

CFR a făcut toate cele 5 schimbări

  1. Păun în locul lui Costache (59) 
  2. Rondon în locul lui Omrani (59) 
  3. Petrila în locul lui Itu (67) 
  4. Chipciu în locul lui Deac (84) 
  5. Luis Aurelio în locul lui Djokovici (85)

VIDEO. Bogdan Vintilă: „Cât matematic mai avem şanse, ne jucăm şansa până la sfârşit, indiferent de ce se va întâmpla"

Citește mai multe știri despre FCSB:

Florin Tănase, la un pas de transfer! Giovanni Becali: „L-am propus în SUA, Canada sau China” » Gigi i-a stabilit prețul

FCSB trăiește cea mai mare rușine din ultimii 10 ani! Cele două soluții în cea mai proastă situație de când e Becali patron

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
kluing2001
kluing2001  •  18 Iunie 2020, 15:01

s-a emotionat dom' antrenor si gresii declaratia....altfel el ar face 5 schimbari adunate in toata viata....

iobica
iobica  •  18 Iunie 2020, 14:31

cinci schimbari inseamna prea multe telefoane din tribuna...Asta a vrut sa zica

1_0_1_0
1_0_1_0  •  18 Iunie 2020, 11:57
Postat de dinamo100 pe 18 Iunie 2020, 10:56

Vintila avea dreptate, 5 schimbari intr-un meci inseamna jumatate de echipa. In general, un antrenor nu-si doreste sa faca atatea schimbari in timpul unui joc, decat in situatii extreme, cand antrenorul e fortat de accidentari sau eliminari survenite pe parcursul jocului. Mai mult, in cazul fcsb, lotul este unul destul de subtire, deci nu ar face decat sa introduca jucatori modesti.

Stai bre că nu-i obligatoriu. Dacă ventilă sau geegee nu vrea nu schimbă. Sau schimbă doar unu say doi. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close