FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CHINDIA 1-1

FCSB // Bogdan Vintilă, taxat dur: „Nu îi submina personalitatea. Ce chef să mai aibă Coman? Nu poți să faci asta!”

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 februarie 2020 12:45

Ilie Dumitrescu l-a criticat pe Bogdan Vintilă, pentru schimbările pe care tehnicianul le-a făcut la pauza meciului FCSB - Chindia Târgoviște 1-1.

  • După primele 45 de minute, Ovidiu Popescu și Harlem Gnohere le-au luat locul în teren lui Adi Petre și Florinel Coman

Clasamentul LIVE din Liga 1

„Trebuie să se înţeleagă că un lider incontestabil al echipei nu se simte confortabil cu schimbările astea la pauză. Sunt nişte lideri şi trebuie respectat statutul ăsta. Îl schimbi la meciul cu Voluntari, îl schimbi la meciul cu Dinamo, îl schimbi acum la pauză...

Nu poţi să-i scoţi pe Adi Petre sau pe Coman în minutul 45. Adică îl bagi pe Ovidiu Popescu la 1-0 şi, când eşti în inferioritate cu Dinamo, îi bagi pe Popa şi pe Oaidă. Sunt lucruri care nu sunt normale. Deciziile care se iau nu sunt bune. Să spunem că Vintilă le-a făcut, n-a fost inspirat, a spus-o şi el. Dar nu îi submina personalitatea, că de aia Moruţan nu îţi mai face diferenţa, Coman nici nu mai are chef. Ce chef să mai ai?”, a declarat Dumitrescu, la TV Digi Sport.

+28 FOTO

CITEȘTE ȘI:

FCSB // VIDEO Un titular al roș-albaștrilor a răbufnit: „Ce să mai zică și antrenorul... Nu poți să te bați așa la titlu. N-ai voie!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
nealiniatul
nealiniatul  •  23 Februarie 2020, 21:10

De multe ori ilie Dumitrescu foloseste tot felul de cuvinte "savante" de zici ca fotbalul asta este ceva extraterestru. Totusi, aici are dreptate. Un antrenor adevarat , trebuie sa stie sa dea incredere jucatorilor, sa nu faca schimbari care le taie elanul. Mai sacrifici un meci dar tii jucatorii conectati pentru urmatoarele meciuri. Din pacate noi nu prea avem antrenori adevarati. Ilie, fa tu ce nu stie sa faca Vintila asta cu Coman. Pregatire mentala.Vorbeste tu cu el si da-i incredere. Abia atunci ne demonstrezi ca stii fotbalul modern.

persanu
persanu  •  23 Februarie 2020, 16:13

Ilie vorbește la digi doar sa nu stea in ploaie, pai el spune de Coman ca este fenomenal acelasi lucru spunând si despre Erling Harland. La el proprietatea cuvintelor nu prea contează. Nu poți vorbi despre jucători care au deja sicces pe plan european enorm cum este Mbappe și sa spui ca este super jucător si este fenomenal si sa spui același lucru despre Coman si Man. Plecând de aici Vintila nu ii ia din personalitate nimanui, Vintila si-a luat singur din personalitate când a semnat cu Fcsb pentru ca știa că nu poate avea autoritate in fața jucătorilor deci nici sa le ia din personalitate. Fcsb este condusa slab de sus pana jos, nimeni nu are autoritate la acest club inafara de patron, nimeni nu poate lua o decizoe drastica in afara patronului... La nici o echipă cu rezultate nu se intampla astfel, noua ne place sa zicem ca ce la altii nu se întâmplă? Nu ba nu se întâmplă in totalitatecum e la fcsb, nu degeaba antrenorii lucrează pe zeci de milioame de euro si au staff de 20 30 de persoane pemtru ca au nwvoie de ăia, nui tine doar așa cum ții umbrela in mana cand e cer senin... Mai vreiti suporteri pe stadion :))) felicitari cfr ului de care ne luam ca joaca defensiv :)))))) si deocamdată prefer sa ma uit la CFR decât sa vad fcsb cum se chinuie, ca fotbal nu joaca sigur

mihneadds
mihneadds  •  23 Februarie 2020, 15:15

Coman din pacate, incepe sa semene din ce in ce mai mult cu Dodel, in loc de un Stanciu spre exemplu. Figuri multe, jocul ii incetineste in loc sa creasca in viteza si driblinguri mai mult nereusite .

Vezi toate comentariile (16)
Comentează