FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Bogdan Vintilă, umilit de Gigi Becali în direct: „Așa e ordinul! O să-l execute”

Articol de - Publicat marti, 14 iulie 2020 13:30 / Actualizat marti, 14 iulie 2020 14:52

Gigi Becali (62 de ani), patronul FCSB, a anunțat că Bogdan Vintilă (48) va fi noul antrenor al echipei a doua.

„Vintilă va fi antrenorul echipei a doua. N-am discutat cu el, dar așa e ordinul! O să-l execute. Credeți că nu o să-l execute? Dar, dacă vrea să plece, îl las. Ce, îl leg cu lanțul? El a vorbit cu duhovnicul și i-a spus «Faci ce spune Becali». Asta înseamnă ascultare, nu știți voi”, a declarat Becali, în cadrul unei conferințe de presă.

GALERIE FOTO Gigi Becali, conferință la „Palat” » Anunțuri importante pentru suporterii roș-albaștrilor

+8 FOTO

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
ray51
ray51  •  15 Iulie 2020, 11:23

Asta nu-i umilinta, ca doar nu i-a cerut el postul asta. E lipsa coloanei vertebrale a masculului din el. E dominat de Becali.

fibra
fibra  •  14 Iulie 2020, 19:15

Cine nu a fost umilit sa ridice doua degete,iar cine a fost umilit doar unul.

105662257060988
Eugen Qy  •  14 Iulie 2020, 17:04

Daca nu vrea a face asa precum Imparatii romani, -care isi luau cate un SCLAV , ce TREBUIA, din timp, in timp sa ii traga doua palme usturatoare spunandu-i ca este TOTUSI MURITOR ! "memento mori!"- macar ar trebui sa citeasca zilnic vreo 2 saptamani rugaciunile de dimineata si pe cele de Seara, ca sa isi aduca aminte de MOARTE si de VESNICIA EI ! Poate totusi se indreapta !

Vezi toate comentariile (15)
Comentează