FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // Calvarul lui Dragoș Nedelcu a luat sfârșit » Când revine fotbalistul de 1,5 milioane de euro

Articol de , , - Publicat marti, 29 octombrie 2019 15:31

FCSB // S-a însănătoșit Dragoș Nedelcu, mijlocașul de un milion și jumătate de euro absent de trei luni din cauza unei accidentări. 

Becali își îndeplinește un obiectiv: îl transformă pe Dragoș Nedelcu într-un titular de drept, așa cum era planul de când l-a cumpărat de la Viitorul cu 1,625 milioane de euro. 

Închizătorul nu a demonstrat la București talentul cu care era creditat de Hagi și de specialiștii neutri pe vremea în care evolua în Dobrogea, dar nu asta l-a ținut în afara echipei în ultima vreme, ci o problemă medicală.

El s-a accidentat în partida tur cu Alașkert și de atunci, din iulie, nu a mai jucat deloc! Erau ultimele secunde din meci când s-a accidentat Nedelcu în Armenia. 

FCSB conducea cu 3-0, deci scenariul era liniștitor, nu justifica agresivitatea exagerată. Antrenor era Bogdan Andone. El și-a amintit că a simțit pericolul: „Chiar i-am strigat "Nede, lasă-l!”, când am văzut că intrase într-un clinci cu un adversar. Încins, „furat” de joc, nu m-a auzit și din acel duel adversarul i-a căzut pe genunchi”. I-a cedat genunchiul atât de rău încât a stat până acum. 

A revenit la antrenamente și va putea fi folosit în partida cu Sepsi, programată duminică, de la ora 21:00. Va putea să devină în curând un titular de bază, așa cum își dorește patronul clubului, întrucât a dispărut, între timp, concurentul care-l lăsa pe bancă de multe ori, Mihai Pintilii. 

Veteranul e și el accidentat și ia în calcul să se retragă după sfârșitul acestui an. O altă soluție clară și îndeajuns de bună pentru poziția mijlocașului defensiv nu există. Au mai fost utilizați în acel rol Filip, afectat și el de accidentări, Ovidiu Popescu și improvizația Iulian Cristea, urcat din apărare la mijloc tocmai din cauza lipsei unui închizător specializat. 

Vintilă i-a pregătit și tactica 

Nedelcu nu a jucat la FCSB la fel de bine cum o făcea la Viitorul, iar explicația pe care au găsit-o și Bogdan Andone și observatori ai fotbalului a fost că doar Hagi îl utiliza în rolul potrivit, ca unic închizător într-un sistem din trei mijlocași. FCSB a jucat cel mai des 4-2-3-1 și Nedelcu nu se mai descurca în parteneriat cu un alt mijlocaș. 

De când a fost instalat, Bogdan Vintilă folosește tactica în care a fost rulat Dragoș la Viitorul, cu un recuperator și cu doi mijlocași pentru ambele faze. Lui Nedelcu ar trebui să-i vină "mănușă" schimbarea. La fel ca el, antrenorul Vintilă a crescut tot la școala lui Hagi.

Vezi și: 

LIGA 1 // Păzea! Granzii FCSB și Dinamo, ca-n vremurile bune! Sunt cele mai bune echipe din ultimele 8 etape 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
fairplayromania
fairplayromania  •  30 Octombrie 2019, 02:58

Cine a dpus ca ăsta valorează 1,5 milioane? Ciobanul ? Vai de voi ziariştii luu nea Ovidiu...

100002473541087
Danut Ognean  •  29 Octombrie 2019, 17:20
Postat de kinomax pe 29 Octombrie 2019, 17:11

nedelcu daca nu ar fi asa fricos si sensibil la declaratile unor oameni,ar fi cel mai bun mijlocs defensiv din estul europei. STEAUA BUCURESTI CAMPIOANA LUMII ESTI.

fcsb bucuresti rusinea romaniei

100002473541087
Danut Ognean  •  29 Octombrie 2019, 17:19
Postat de kinomax pe 29 Octombrie 2019, 17:11

nedelcu daca nu ar fi asa fricos si sensibil la declaratile unor oameni,ar fi cel mai bun mijlocs defensiv din estul europei. STEAUA BUCURESTI CAMPIOANA LUMII ESTI.

ba steaua e n liga a patra!fcsb bucuresti rusinea lumi esti

Vezi toate comentariile (4)
Comentează