FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

CORESPONDENȚĂ DIN TURCIA PREMIERĂ: FCSB a schimbat strategia » Neubert a lăsat biciul, a luat bagheta: „Jucăm totul în următoarele 3 etape”

FCSB este singura echipă românească rămasă în Antalya, unde continuă pregătirile. Neubert a lăsat biciul, a luat bagheta. Antrenamentele nu mai sunt dure fizic, dar epuizarea vine după pregătirile cu mingea. +31   FOTO
FCSB este singura echipă românească rămasă în Antalya, unde continuă pregătirile. Neubert a lăsat biciul, a luat bagheta. Antrenamentele nu mai sunt dure fizic, dar epuizarea vine după pregătirile cu mingea.

Articol de , - Publicat miercuri, 18 ianuarie 2023 19:17 / Actualizat miercuri, 18 ianuarie 2023 21:43

FCSB este singura echipă românească rămasă în Antalya, unde continuă pregătirile. Neubert a lăsat biciul, a luat bagheta. Antrenamentele nu mai sunt dure fizic, dar epuizarea vine după pregătirile cu mingea.

Oameni vechi, vremuri noi. FCSB continuă să se antreneze în Belek (Antalya), în condiții premium, la aproape 20 de grade Celsius. Mângâiați de soare, roș-albaștrii sunt singurii din SuperLiga care continuă să se pregătească și în această săptămână în Turcia, urmând ca echipa să plece vineri direct spre Sibiu, pentru jocul de duminică împotriva lui Hermannstadt.

Gigi Becali nu renunță: ofertă de două milioane de euro pentru favoritul din Liga 1! Ar intra direct în topul istoric
FCSB
Gigi Becali nu renunță: ofertă de două milioane de euro pentru favoritul din Liga 1! Ar intra direct în topul istoric

VIDEO. Minge în locul ganterelor la cantonamentul lui FCSB din Antalya

Elevii lui Mihai Pintilii „încarcă” mult la antrenamentele cu mingea. Thomas Neubert și-a schimbat concepția în privința pregătirii. Nu mai sunt antrenamentele dure, fizic, de acum câțiva ani, în care îi „rupea pe genunchi” pe jucători. 

„E puțin diferit. Am lucrat mai mult cu mingea. A fost și «încărcătură», dar nu cum era”, au mărturisit Adrian Șut și ceilalți coechipieri. Mingea a luat locul ganterelor, TRX-urilor și arsenalului greu din dotare.

Și acum sunt antrenamente fizice, însă nu la intensitatea din trecut. Metoda de lucru s-a occidentalizat, în condițiile în care perioada intercompetițională a fost scurtă, iar campionatul bate la ușă. FCSB are un start de foc: Hermannstadt, deplasare, Farul, acasă, CFR Cluj, deplasare. „Jucăm totul în aceste trei etape”, au conștientizat situația roș-albaștrii.

Presiune premium la FCSB

Omrani, cu fesul în cap și pe soare, a zâmbit doar la stretching. Iulian Cristea a făcut la intensitate maximă, a revenit bine după accidentarea de 7 luni. Olaru și Compagno nu s-au ferit să bage materiale, chiar dacă au avut un impact teribil în decembrie, alegându-se cu semne pe viață.

+27 FOTO

Sorescu a ținut pasul cu noii colegi, încercând să se integreze și el în atmosfera noii formații, conștient că titulatura de "transferul iernii" va pune și mai multă presiune pe el, încă de la Sibiu.

Pintilii și membrii staff-ului său s-au împărțit în diverse zone ale terenului pentru a superviza grupele de jucători. FCSB a antamat doar două amicale în Antalya, 0-2 cu Pogon, 1-4 cu Rakow, în care roș-albaștrii au evoluat cu două echipe distincte. 

Duminică, pe noul stadion din Sibiu, echipa lui Becali se așteaptă la o presiune uriașă și o atmosferă electrizantă. În ciuda faptului că suporterii ardeleni au amendat pe Facebook prețul mare al biletelor, se anticipează că va fi sold out la ora partidei, pe stadionul de 12.000 de locuri. 

Citește și alte știri despre FCSB: 

Propunere nouă de la Augsburg pentru Becali » Nemții nu renunță la Cordea
FCSB
Propunere nouă de la Augsburg pentru Becali » Nemții nu renunță la Cordea
Mutări importante la un club din Superliga » A transferat un fotbalist de la FCSB și a renunțat la doi jucători
TRANSFERURI
Mutări importante la un club din Superliga » A transferat un fotbalist de la FCSB și a renunțat la doi jucători

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
contrabas3
contrabas3  •  19 Ianuarie 2023, 14:34
Postat de vasileroaita pe 19 Ianuarie 2023, 09:12

Io când zîc ceva, îmi iese!!!

“Hai zî-i măi Văsălii, Rupeţi-s-ar arcu-n trii, Şi grumazu ceterii, Ca mijlocul mândruţii.” - până și Duci Bertzi zîce să zîci, că numa’ prostii zici. Lol!

johny2003
johny2003  •  19 Ianuarie 2023, 12:08
Postat de vasileroaita pe 18 Ianuarie 2023, 22:58

Să sperăm că primele 3 etape vor îmbogăți zestrea zcsb cu fix ZERO puncte!! Spre binele fotbalului!!!

Dragobete zice ca face 9 pcte!

parpalache
parpalache  •  19 Ianuarie 2023, 09:46
Postat de contrabas3 pe 19 Ianuarie 2023, 04:20

Facem nouă puncte în cele trei meciuri!

Mda!Se poate ca milostivul GG sa fi facut iar vreo pomana ca sa scape Hermanstadt de faliment!La fel cum ii scapase și pe Gaz Metan!Petrolul și U Cluj stau și ei p-aproape!E loc pentru toți in cooperativa!

Vezi toate comentariile (18)
Comentează