FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

De ce a ales FCSB să folosească două formule diferite în meciurile amicale din Antalya: „Altceva ne interesează!”

FOTO: Facebook @FCSBOfficial
FOTO: Facebook @FCSBOfficial

Articol de - Publicat duminica, 08 ianuarie 2023 09:24 / Actualizat luni, 01 mai 2023 13:15

Mihai Stoica (57 de ani), managerul general al celor de la FCSB, a dezvăluit de ce vicecampioana va disputa doar două meciuri amicale în cantonamentul din Antalya. 

FCSB este ultima formație din Liga 1 care a zburat spre Antalya, duminică. Vicecampioana revine acasă pe 20 ianuarie. Mihai Stoica a explicat cum a fost stabilit programul și de ce vor fi folosite două echipe total diferite în meciurile-test.

Încă o umilință pentru Strizu » Antrenorul din acte de la FCSB a fost lăsat acasă!
FCSB
Încă o umilință pentru Strizu » Antrenorul din acte de la FCSB a fost lăsat acasă!

Mihai Stoica, detalii despre cantonamentul lui FCSB

„În momentul în care iei un meci în pregătire e clar că trebuie să îl pregătești. Nu poți să lucrezi înainte de meci, în ziua meciului sau după meci. Sunt trei zile pe care nu le compromiți, dar în care trebuie să pregătești specific meciul. 

S-a întâmplat în trecut să se antreneze normal, să facă forță cu o zi înainte, apoi să aibă rupturi de ligamente încrucișate.

Am zis că fiind o perioadă foarte scurtă, nu atât meciurile ne interesează, cât pregătirea. Eu am făcut exact ce au zis ei (n.r. - staff-ul FCSB). Mi-au zis ce meciuri vor. Au zis că vor două în aceeași zi. Pentru că am găsit adversari foarte buni am zis că nu e o problemă ca unii să joace într-o zi, alții a doua.

Am găsit adversari foarte buni. Pogon e locul 4 în Polonia, joacă spectaculos, iar Rakow e liderul la zi”, a spus Mihai Stoica la „Sport Report” de la Orange Sport, emisiune moderată de Dan Udrea, redactorul-șef adjunct al Gazetei Sporturilor.

FCSB, amicale cu Pogon Szczecin și Rakow Czestochowa în Antalya

  • 15 ianuarie, 17:00 (16:00, ora României) » FCSB - Pogon Szczecin | Gloria Sports Arena, Belek
  • 16 ianuarie, 17:00 (16:00, ora României) » FCSB - Rakow Czestochowa | Regnum Carya Football, Belek

FCSB, condiții de lux în Turcia 

FCSB merge din nou în Antalya pentru stagiul de pregătire din această iarnă. Vicecampioana a ales un resort de 5 stele, preferat în trecut de Chelsea, Galatasaray sau Fenerbahce.

Roș-albaștrii au ales Regnum Carya. Resortul dispune de condiții excelente, cu un centru spa luxos, saună, baie de aburi, 3 piscine și camere către Marea Mediterană. Hotelul are 7 restaurante diferite și piscină cu valuri.

Mai mult, proprietatea găzduiește sesiuni de antrenament organizate de Fundația Real Madrid. Evident, resortul are 3 terenuri de fotbal la standardele FIFA.

460 de dolarie prețul pentru o cameră dublă pe noapte la Regnum Carya, în perioada 10-20 ianuarie

Regnum Carya este o destinație preferată de cele mai importante cluburi din Turcia, dar și de naționala „Semilunii”. Fenerbahce, Galatasaray, Rubin Kazan, Werder Bremen sau Chelsea au ales ca destinație pentru pregătire acest resort din Belek.

VIDEO. FCSB a început pregătirea de iarnă. Ovidiu Popescu și Iulian Cristea s-au antrenat normal

Citește și alte știri despre FCSB: 

Cine vine în locul lui Boboc la FCSB? Mihai Stoica anunță întoarcerea omului bun la toate
FCSB
Cine vine în locul lui Boboc la FCSB? Mihai Stoica anunță întoarcerea omului bun la toate
Valeriu Iftime lămurește situația lui Kevin Boli, fotbalist dorit de FCSB: „Am discutat cu el” + Ce spune despre o eventuală revenire a lui Hervin Ongenda
FC BOTOȘANI
Valeriu Iftime lămurește situația lui Kevin Boli, fotbalist dorit de FCSB: „Am discutat cu el” + Ce spune despre o eventuală revenire a lui Hervin Ongenda

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (23)
istet10
istet10  •  08 Ianuarie 2023, 17:17
Postat de moshu_shukaru pe 08 Ianuarie 2023, 12:09

Și în dubla cu Silkeborg au folosit două formule: una cu rezerve și alta cu titulari! Deznodământul: istoria umanității a consemnat o umilință epică! Până și papuașii / eschimoșii / aborigenii au râs de ZCSB:)))))

Crezi ca la episodul cu 17 Nentorii sau la acela cu pescarii a fost altfel de veselie?

istet10
istet10  •  08 Ianuarie 2023, 17:14
Postat de moshu_shukaru pe 08 Ianuarie 2023, 14:54

Cui îi este milă de chestia aia sintetică, care a fost umilită (epic) de Silkeborg? Tocmai pentru că sunt ultra naționalist, o urăsc că mi-a făcut țara de râs!

Dinamo si suporterii sai fac tara de ras. Unde crezi ca ar fi o concentratie mai mare de prostie ca in DDB?

valihaita
valihaita  •  08 Ianuarie 2023, 16:27
Postat de valihaita pe 08 Ianuarie 2023, 16:16

Mosulica, voi ati devenit cei mai ''sintetici'' dintre toate echipele care au evoluat vreodata in fotbalul romanesc: Fara stadion, fara nume (deoarece mai exista o ''Dinamo '' in liga a -3-a, fara patron, fara buget si daca ne luam dupa acest ziar sunteti pe cale sa ramaneti si fara jucatori! Mai rusine decat Dinamo care n-a mai jucat de ani buni in vreo cupa europeana nu cred ca exista vreo echipa in '' Romania''! De voi a ramas numai numai tupeul obraznic si nerusinarea crasa de care dati dovada pentru ca va permiteti sa vorbiti de o echipa care cu rezultate mai bune sau mai slabe a ramas in lumea fotbalului bun de la noi! De ''sintetici '' ce ati fost ati fost eliminat in ultima perioada de gratie a voastra de echipe de pescari din Islanda sau din alte no name -uri la vremea respectiva pentru ca drept vorbind la ora actuala nu prea mai exista echipe mari si mici cum s-a vazut de altfel la ultimul Canpionat Mondial! Da' fraier e cine si pierde cu suporterii acestei echipe ramasa ca si cainii al caror simbol l-ati adoptat fara stapan si pe drumuri care la un moment dat n-avea nici unde sa-si spele echipamentul murdar ! Doar cu ,,latratul'' pe site-urile unde se scrie despre FCSB ati ramas pentru ca echipa voastra e declarata ''nula'' ca pe vremurile cand se intampla sati pierzi actele !

sa-ti pierzi actele *

Vezi toate comentariile (23)
Comentează