FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // Căpitan adevărat » Mihai Pintilii a făcut instrucție cu steliștii care se plângeau de antrenamente în Antalya: „Ajunge! E parfum ce facem acum”

Pintilii este liderul echipei, vorbește permanent cu colegii, chiar dacă abia în ultimele zile a intrat la antrenamentele normale
Pintilii este liderul echipei, vorbește permanent cu colegii, chiar dacă abia în ultimele zile a intrat la antrenamentele normale

Articol de - Publicat sambata, 26 ianuarie 2019 12:40

Jucătorii au acuzat antrenamentele lui Mihai Teja, chiar dacă mingea nu a lipsit de la nicio ședință de pregătire, dar Mihai Pintilii le-a atras atenția: „Nu vă mai plângeți, fotbalul e și plăcere, e și muncă!”

Mihai Teja a schimbat regimul de antrenamente la FCSB, unele în care au predominat jocurile cu mingea, dar fotbaliștii tot s-au plâns că au tras din greu. Cu toate că ședințele de pregătire spartane au plecat cu Laurențiu Reghecampf sau Thomas Neubert, dacă ne raportăm doar la ultimii ani, roș-albaștrii au comentat între ei, aceasta până când i-a auzit Mihai Pintilii.

„Fotbalul e plăcere, dar nu e fotbal fără muncă”, le-a transmis fotbalistul de 34 de ani, al doilea cel mai vârstnic component al lotului. 

Degeaba vă plângeți, antrenamentele acestea sunt parfum pe lângă ce făceam cu Victor Pițurcă sau cu Reghe. Ar trebui să vă bucurați că facem cu mingea, zilnic. Cu nea Piți aveam două antrenamente dure, zilnic, poate chiar trei, ne scotea pe plajă la ora 7:00 dimineața și făcea lansate. Sau cu Reghe, când săreau bateriile”, le-a transmis Pintilii coechipierilor care l-au ales căpitan, la votarea de acum aproape două săptămâni. 

"Domn profesor le cere ceva jucătorilor, iar ei vor să facă. Orice sistem putem juca, și 3-6-1, vom încerca și ce vrea Profe. Dacă nu va merge, îl încercăm pe celălalt, mai vechi"
Mihai Pintilii, mijlocaș FCSB

"În apărare au fost și accidentări foarte multe, și-așa ne-a descurcat foarte bine, cu improvizații. Nu-ți garantează nimeni că dacă joci cu fotbaliști experimentați, iei campionatul. Dacă pierzi, dai vina pe bătrâni. Important e să-i bagi pe cei mai în formă de la antrenamente"
Mihai Pintilii, mijlocaș FCSB

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
lucghencea
lucghencea  •  26 Ianuarie 2019, 18:12

Nu exista CLUBUL F.C STEAUA Bucuresti iar aceasta denumire apartine si apartinut in totalitate clubului STEAUA Bucuresti care a utilizat-o intre `1998-2003 pentru asociatia F.C. STEAUA . F.C. STEAUA ESTE TRADEMARK C.S.A. STEAUA Bucuresti , si obisnuiti-va sa nu mai furati apelativele de Stelisti si STEAUA sau denumirile altor cluburi , suporteri ai clubului F.C.Fcsb . Nu sunteti si nu ati fost si nu veti fi niciodata clubul F.C.STEAUA Bucuresti !

gladiator06
gladiator06  •  26 Ianuarie 2019, 16:47
Postat de antonio25 pe 26 Ianuarie 2019, 13:53

Domnule Eduard Apostol de ce folositi cuvantul stelisti cand vorbiti de fcsb ? Corect ar fi fecesebisti, dar probabil consumul excesiv de branza de oaie va cam dauneaza gandirii.

Daca ar fi sa punem in aplicare teoria ta, echipe precum FCD ar fi fecedebisti, suporterii FCB ar fi fecebarcelonisti etc etc.FCSB este prescurtarea de la Fotbal Club Steaua Bucuresti..in rest sa auzim numai de bine.

minell73
minell73  •  26 Ianuarie 2019, 14:45
Postat de herman25 pe 26 Ianuarie 2019, 14:38

Pentru prosti asa e

Are nick name gigi becali. Te sfatuiesc ca la astfel de oameni sa nici nu le mai raspunzi. Tu iti dai seama ce zace in capul lui?

Vezi toate comentariile (12)
Comentează