FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Secretul lui Ștefan Târnovanu, noul portar cumpărat de Gigi Becali: „Degeaba ai talent, dacă nu ai așa ceva”

Ștefan Târnovanu va ajunge la FCSB în vară
Ștefan Târnovanu va ajunge la FCSB în vară

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 mai 2020 16:04

Ștefan Târnovanu (19 ani) e goalkeeper-ul care va încerca să-l facă uitat pe Cristian Bălgrădean la FCSB începând cu această vară. Portarul lui Poli Iași a semnat deja cu echipa lui Gigi Becali, însă va rămâne în „Copou” până la finalul actualului sezon.

Fostul portar Florin Tene (51 de ani), antrenor cu portarii la Al Wasl, formația pregătită de Laurențiu Reghecampf, l-a caracterizat pe Ștefan Târnovanu într-un interviu acordat pentru digisport.ro, ținând să-l laude pe Benone Dohot, antrenorul cu portarii la Poli Iași, omul care i-a ghidat pașii lui Târnovanu în perioada junioratului. 

„E talentat copilul, dar degeaba ești talentat, dacă nu ai pe cineva lângă tine care să te corecteze. Și acest lucru l-a făcut Benone Dohot.

Îl știu pe Târnovanu, suferea la anumite capitole, dar în ultimul timp a crescut foarte mult. E un transfer foarte bun pentru echipa lui Gigi Becali, iar concurența cu Andrei Vlad va da naștere, poate, unui plus de siguranță pentru Steaua”, a spus Florin Tene, potrivit sursei citate.

200.000 de euroa plătit FCSB pentru a-l transfera pe portarul de 1,97 de la Poli Iași

Florin Tene: „Târnovanu are o statură impresionantă pentru un portar”

„L-am văzut în mai multe meciuri pe acest copil cu o statură impresionantă pentru un portar. El are reflexe foarte bune la mingile pe jos și la cele șutate la semiînălțime, în pofida taliei sale.
 

Are un plasament bun și iese bine la centrări. În același timp, are multe capitole la care trebuie să mai progreseze, dar are calitate și, știți cum se spune, un goalkeeper atinge pragul maturității mult mai târziu” 

- Florin Tene, despre Ștefan Târnovanu 

VIDEO. Harlem Gnohere mai face o încercare să-și continue cariera la FCSB

Citește și alte știri despre FCSB:

FCSB. Gigi Becali a vrut să dea bani pentru Steaua, dar a fost refuzat! Dezvăluiri din interior: „E un dezinteres din partea tuturor!”

Un fost campion cu FCSB face o declarație neașteptată: „Îmi lipsesc înjurăturile”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
clevermachine
clevermachine  •  02 Mai 2020, 20:01
Postat de firaldo pe 02 Mai 2020, 19:39

Tudore Stoica considera ca nu e,iar trecutul stelist al lui Tudorel este cunoscut.

problema este ca stoica are ceva impotriva lui becali si nu considera Steaua Steaua nici cand scandalul cu mapn nu era inceput. deci pica treaba asta. pai ce dovada mai mare vrei cand Steaua este in liga 1,cand tot de ea discuta antistelistii? daca nu era Steaua in liga 1,nu discutau antistelistii.

firaldo
firaldo  •  02 Mai 2020, 19:39
Postat de emil1986 pe 02 Mai 2020, 18:49

'Îl știu pe Târnovanu, suferea la anumite capitole, dar în ultimul timp a crescut foarte mult. E un transfer foarte bun pentru echipa lui Gigi Becali, iar concurența cu Andrei Vlad va da naștere, poate, unui plus de siguranță pentru Steaua', a spus Florin Tene. Pentru frustratii anstelisti, dar si pentru suporterii clonei CSA: si Florin Tene considera ca echipa patronata de Gigi Becali este adevarata Steaua. Multumim!

Tudore Stoica considera ca nu e,iar trecutul stelist al lui Tudorel este cunoscut.

romulus65
romulus65  •  02 Mai 2020, 19:01

Pai si cu Messi al portarilor, Andrei Vlad, ce se intampla, iar face tusa?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează