FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // Caz închis: Andrei Vochin a lămurit posibilitatea plecării lui Laurențiu Roșu la FCSB

Laurențiu Roșu e în prezent selecționerul naționalei U18 // foto: Gazeta Sporturilor
Laurențiu Roșu e în prezent selecționerul naționalei U18 // foto: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat luni, 05 august 2019 17:17

Andrei Vochin, consilierul președintelui FRF Răzvan Burleanu, a discutat despre posibilitatea ca Laurențiu Roșu (43 de ani), antrenorul naționalei U18, să ajungă la FCSB, unde ar fi dorit de Gigi Becali (61 de ani), finanțatorul echipei.

Pista Laurențiu Roșu la FCSB pare să fie însă închisă, conform spuselor lui Vochin. „Toate contractele antrenorilor noștri au clauze. Clauza n-ar fi un impediment pentru un patron care ar vrea să-o plătească.

Acum rămâne ideea de management al carierei. El a fost adus pentru a califica echipa la Turul de Elită. E în mijlocul treburilor. Dacă omul vrea să plece și cineva plătește clauza, n-ai ce să faci. Cred, totuși, că nu se pune problema să plece”, a spus Vochin, la TV Telekom Sport. 

În acest moment, Cristiano Bergodi, 54 de ani, și Toni Conceicao, 57 de ani, par să fie în capul listei alcătuite de Becali. Varianta Laurențiu Roșu ar putea reveni în actualitate doar în cazul în care cei doi străini refuză propunerile finanțatorului de la FCSB.

Vezi și:

Gigi Becali, detalii despre noul antrenor de la FCSB: „Îl aleg prin rugăciune dintre doi străini! Eu nu mă mai bag la echipă. Vin ca prostul la meci și dau bani ca un idiot”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează