FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Ce face Gigi Becali cu banii luați pe Man » Pe cine aduce: „Dacă e pregătit, joacă de etapa viitoare”

Gigi Becali a confirmat transferul lui Dennis Man (22 de ani) la Parma. Va încasa 13 milioane de euro. Patronul celor de la FCSB a vorbit despre cum va investi banii obținuți.
Gigi Becali a confirmat transferul lui Dennis Man (22 de ani) la Parma. Va încasa 13 milioane de euro. Patronul celor de la FCSB a vorbit despre cum va investi banii obținuți.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 ianuarie 2021 22:54 / Actualizat miercuri, 27 ianuarie 2021 23:26

Gigi Becali a confirmat în această seară transferul lui Dennis Man (22 de ani) la Parma. Va încasa 13 milioane de euro. Patronul celor de la FCSB a vorbit și despre cum va investi banii obținuți.

GSP.ro a dezvăluit astăzi în exclusivitate numele atacantului de careu pe care Gigi Becali îl va transfera. Ante Vukusic (29 de ani), aflat în conflict cu antrenorul de la Olimpija Ljubljana, va sosi la București și poate debuta chiar în week-end, în meciul cu Poli Iași, susține Gigi Becali. 

Gigi Becali investește din banii luați pe Man

„Cu siguranță că-l iau pe Vukusic, dau un milion, două să cumpăr jucători acum. Îl știe MM pe acest atacant. Următoarea etapă, dacă e bine pregătit, s-ar putea să și joace. I-am spus lui MM. «Ce facem noi la ora asta? Pe Tănase nu pot să îl scot, pe Man nu, pe Coman nu, pe Olaru nu, pe Moruțan nu. Ce facem noi, că nu mai avem loc de închizători? Trebuie să jucăm cu Olaru închizător». 

Am înțeles că Tavi Popescu se simte chiar mai bine în dreapta. Așa mi-a făcut Dumnezeu echipa, după plecarea lui Man, că aveam o dilemă. Banii îi trag eu. Aveam eu 12 împrumutați la club. Îi trag la mine!”, a spus Gigi Becali, la „Digisport Special”.

450.000 de euroeste cota de piață a croatului, conform Transfermarkt

Vukusic a dat 27 de goluri sezonul trecut, în 40 de meciuri la Olimpija Ljubljana. A mai jucat la Hajduk Split, Laussane-Sport, Pescara, Waasland-Beveren, Greuther Furth, Tosn, Olimpia Grudziadz și NK Krsko.

VIDEO. Ce știe să facă Ante Vukusic, atacantul dorit de FCSB

Citește și alte știri despre FCSB: 

Gigi Becali a avut pretenții și la salariul lui Dennis Man la Parma! Giovanni dezvăluie: „I-a promis băiatului”

EXCLUSIV El este atacantul pe care îl vrea FCSB! Gigi Becali a recunoscut

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
cornelcc
cornelcc  •  28 Ianuarie 2021, 14:32

Problema e la jiji, care nu vrea sa dea comisioane impresarilor. La jumate de milion sau un milion, gasesti un varf din america de sud, liga secunda, care e mult mai “meserias” decat varfurile de pe meleagurile mioriticce! Doar ca impresarii sud-americani au comisioane mai mari decat suma de transfer, mai ales cand e vorba de europa! Asa ca ne reorientam spre tari din fosta Yugoslavia, sau liga a treia din vest, unde alde Bus nu ar juca niciodata! Liga a doua e prea scumpa si oricum aia viseaza la transferuri in prima liga a lor, mult mai bine platita decat mama-liga! Sa nu uitam ca vorbim despre atacant central, cel mai bin platit post din fotbal (cu mici exceptii).

sibelius
sibelius  •  28 Ianuarie 2021, 12:07
Postat de andrei.f pe 28 Ianuarie 2021, 05:41

Fcsb trebuie să se trezească, e în pierdere de turație, cfr va trece pe primul loc, fără dănci la butoane joi !

E inca foarte mult de jucat. Si CFR a pierdut jucatori. Sa vedem ce se intampla cu Astra. Daca-i scoate din campionat o sa inceapa vanatoarea de jucatori.

andrei.f
andrei.f  •  28 Ianuarie 2021, 05:41

Fcsb trebuie să se trezească, e în pierdere de turație, cfr va trece pe primul loc, fără dănci la butoane joi !

Vezi toate comentariile (8)
Comentează