FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // Ce înseamnă pentru FCSB revenirea Peluzei Nord pe stadion! Cum poate fi afectată Dinamo

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 ianuarie 2020 12:37

Peluza Nord a FCSB revine alături de echipă, după ce Gheorghe Mustață, liderul galeriei, a fost eliberat din închisoare și i-a convins pe fani să vină lângă clubul lui Gigi Becali. 

FCSB va avea din nou o galerie cam ca aceea de pe vremuri. O mare parte dintre ultrași sunt de acord să revină în peluză, deci echipa se va putea baza pe un suport ca pe timpuri. În ultimii ani, zona din stadion rezervată suporterilor radicali a fost ocupată de o galerie nouă, Peluza roș-albastră, alcătuită mai mult din copii. 

Primul meci de pe Arena Națională va fi cu Clinceni, o nou-promovată fără istoric important și fără fani, deci partida aceea nu va constitui o miză pentru galeria FCSB. 

Cel dintâi test adevărat: derby-ul cu Dinamo, de pe 16 februarie. Cu galeria veche în peluză va fi o senzație nouă pentru mulți dintre fotbaliștii lui Becali, obișnuiți să evolueze împotriva lui Dinamo ca în deplasare inclusiv în partidele programate pe terenul lor. 

„Câinii" s-au mobilizat de fiecare dată pentru duelul clasic cu roș-albaștrii și au creat în tribune o atmosferă specială, datorită căreia trupa din Ștefan cel Mare s-a descurcat de multe ori prea bine împotriva FCSB, adică a obținut rezultate mai bune decât ar fi indicat calculele de pe hârtie. 

Vicecampioana s-a încurcat și în turul acestui sezon, a fost 1-1, deși roș-albii parcurg încă un sezon dezamăgitor, se pregătesc pentru o nouă participare în play-out, turneul pentru salvarea de la retrogradare. Steliștii reveniți alături de FCSB ar urma să discute și direct cu Becali în zilele următoare, ca să se asigure de colaborarea cu patronul clubului. Dacă și Gigi îi atrage înapoi pe stadion, Dinamo nu va mai avea singura peluză tare de la derby.

Match preview CFR Cluj - FCSB

Citește și: 

Dani Coman, avertisment frontal pentru Gigi Becali: „Vorbește despre Alibec? Să-și vadă de treabă că aș putea scrie o carte despre ce se întâmplă de fapt la FCSB”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (10)
cneius
cneius  •  29 Ianuarie 2020, 16:59
Postat de mario78a pe 29 Ianuarie 2020, 14:38

*** ***? Hotararea este definitiva si ierevocabila si este data de catre judecatori si nu de ,, *** ***". Se pare ca pt unii Gigi e un model in viata, smecheria inainte de lege sau legea e pt fraieri. Respect pt fanii fc fcsb ului dar nu au treaba cu Steaua atat timp cat nu au acelasi palmares ,nu joaca pe Ghencea si in plus mai au si o emblema caraghioasa pe tricouri..

"emblema caraghioasa" ??? Ce spui atunci de altele cum ar fi aia cu doi patrupezi pe ea...e stilata rau, nu ?

108022913946097
Traian Pavelescu  •  29 Ianuarie 2020, 14:45
Postat de mario78a pe 29 Ianuarie 2020, 14:38

*** ***? Hotararea este definitiva si ierevocabila si este data de catre judecatori si nu de ,, *** ***". Se pare ca pt unii Gigi e un model in viata, smecheria inainte de lege sau legea e pt fraieri. Respect pt fanii fc fcsb ului dar nu au treaba cu Steaua atat timp cat nu au acelasi palmares ,nu joaca pe Ghencea si in plus mai au si o emblema caraghioasa pe tricouri..

Club sportiv militar in fotbalul profesionist al unei tari UE!!! E de domeniul absurdului, al ridicolului maxim! Nu exista in UE alta țara care sa fi păstrat inventiile sovietice odioase CSA și Dinamo! De cacar fi România excepția? Pt ca așa vor profitorii cu grade din Mapn și CSA, precum și o adunătura de rătăciți nostalgici ai totalitarismului care așteaptă pe la porțile UM Ghencea pomana de la stat fotbal militarizat! Inadmisibil in 2020 și in UE! Posibil in Coreea de Nord !

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  29 Ianuarie 2020, 14:42

Adică, tre' să-nțeleg că ar fi vorba de-un meci între Mustață și coregrafi? Ceea ce i-ar afecta pe cei de la Dinamo... Care? Ăia ai Pianistului, sau ăia ai Ginerelui? Unde-i Ogneanul nostru să ne lămurească?

Vezi toate comentariile (10)
Comentează