FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali confirmă transferul anunțat de GSP » Ce spune patronul de la FCSB despre venirea lui Vinicius

Paulo Vinicius ar putea ajunge la FCSB / foto: Arhivă Gazeta Sporturilor
Paulo Vinicius ar putea ajunge la FCSB / foto: Arhivă Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 iulie 2021 11:41 / Actualizat vineri, 23 iulie 2021 14:49

Gigi Becali, patronul de la FCSB, a confirmat astăzi informația publicată în exclusivitate de Gazeta Sporturilor, conform căreia roș-albaștrii ar negocia transferul lui Paulo Vinicius (36 de ani), fundașul care a câștigat patru titluri la rivala CFR Cluj. 

Ezitările lui Iulian Cristea din confruntarea cu Șahtior Karagandy din Conference League l-au exasperat pe latifundiar, care pare hotărât să mai aducă un fundaș central la FCSB. 

Pe lângă Iulian Cristea, roș-albaștrii îi au deja în lot pe acel post pe George Miron și Stipe Vucur. Acolo mai poate evolua Alexandru Crețu, de meserie mijlocaș la închidere, dar și Denis Haruț. Asta nu-l împiedică pe Gigi Becali să și-l dorească și pe Vinicius. 

Gigi Becali confirmă transferul anunțat de GSP » Ce spune patronul de la FCSB despre venirea lui Vinicius

„Eu merg pe lucruri punctuale. Când văd asemenea gafe...Astăzi, am contactat deja să cumpăr un fundaș central. E posibil să fie Vinicius, nu știu! 

E posibil să luăm un fundaș central. O astfel de greșeală poate să te curețe, poți să pierzi calificări. El va mai juca, dar va mai juca aici, în sezonul regulat, unde nu contează, fiindcă se înjumătățesc punctele”, a spus Becali, în direct la Pro X. 

Gigi Becali, nemilos cu un jucător după victoria FCSB-ului din Conference League: „Asemenea tâmpenii?! Zici că e speriat de bombe”
FCSB - ȘAHTIOR KARAGANDY 1-0
Gigi Becali, nemilos cu un jucător după victoria FCSB-ului din Conference League: „Asemenea tâmpenii?! Zici că e speriat de bombe”

FCSB detonează BOMBA pe piața transferurilor: negociază cu Vinicius!

FCSB încearcă o adevărată lovitură pe piața transferurilor. Sursele GSP informează că roș-albaștrii negociază aducerea lui Paulo Vinicius (36 de ani), stâlpul din defensiva CFR-ului din ultimii ani.

Experimentatul fundaș central e liber de contract din această vară. CFR a refuzat să-i ofere un nou contract, astfel că rivalele „feroviarilor”, în frunte cu FCSB, au intrat pe fir.

Becali și-a manifestat public dorința de a mai aduce un fundaș central la FCSB. Refuzat de Sepsi în tentativa de a-l transfera pe slovacul Branislav Ninaj, latifundiarul s-a repliat și încearcă să obțină semnătura brazilianului Paulo Vinicius, omul care s-a despărțit vara aceasta de CFR Cluj, după patru ani și tot atâtea titluri câștigate în „Gruia”.

FCSB și-ar lua și un om excelent pentru fazele fixe! De la venirea acestuia la CFR Cluj, Vinius a marcat în fiecare sezon cel puțin de două ori cu capul. În total, începând din 2017 și până în prezent, Paulo a reușit să înscrie de 12 ori în acest fel. Mai are alte 3 reușite din acțiune sau simple finalizări.

VIDEO Vinicius a fost desemnat "Stranierul Anului 2020" în ancheta Gazetei Sporturilor

Citește și alte știri despre FCSB: 

EXCLUSIV FCSB detonează BOMBA pe piața transferurilor: negociază cu omul care a câștigat patru titluri cu CFR Cluj!

Gigi Becali, nemilos cu un jucător după victoria FCSB-ului din Conference League: „Asemenea tâmpenii?! Zici că e speriat de bombe”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (18)
ciprianbirtea
ciprianbirtea  •  24 Iulie 2021, 12:53
Postat de talpaiadului pe 23 Iulie 2021, 18:00

Asa pe apusul carierei cum e el, Vinicius este peste toti fundasii centrali din Romania in momentul de fatza. Oricum, ciobanul se va tocmi cu Vinicius pana i se va face aluia lehamite si transferul va pica. E prea fraier Becali sa transfere un fotbalist ca Vinicius, chiar daca e bun, nu e si vandabil. Becali a devenit un simplu negustor de jucatori.

Becali e fraier și pt că zice că nu sunt importante punctele din sezonul regulat, că se înjumătățesc. În 2017 a făcut egal acasă, în primăvară, cu Voluntari, în sezonul regulat și a pierdut titlul. Dacă îi bătea, FCSB intra cu un punct în plus în playoff și era campioană, că nu mai termina la egalitate de puncte cu Viitorul.

ukeokecsuku
ukeokecsuku  •  23 Iulie 2021, 23:31

Vinicius care merita automat prelungirea contractului cu CFR, a fost trecut pe tușă cu o simplă strângere de mână și un picior în fund iar acum riscă să fie batjocorit (din nou) ca mulți alții care au trecut prin curtea lui Becali. Un jucător care merita mult mai mult, unul din preferații mei - all time. Dar am ajuns să tratam fotbaliștii exact ca în târgul de vite. Oricum,eu îi urez succes în continuare. Baftă Vini!

gazistu
gazistu  •  23 Iulie 2021, 20:57

CU ASTA SI CU VUCUR IN APARARE AI ASIGURAT TITLUL... si daca nu te bagi la echipa!!!

Vezi toate comentariile (18)
Comentează