FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR CLUJ 0-1

VIDEO Clujenii jubilează, după ce au doborât-o pe FCSB pe Arena Națională: „Suntem puternici!”

FCSB - CFR 0-1 / foto: Cristi Preda +23   FOTO
FCSB - CFR 0-1 / foto: Cristi Preda

Articol de - Publicat joi, 15 decembrie 2022 23:39 / Actualizat joi, 15 decembrie 2022 23:45

Mario Camora (36 de ani), „veteranul” din apărarea lui CFR Cluj, a vorbit despre victoria „feroviarilor” cu FCSB, scor 1-0, în ultimul derby important din Liga 1 în 2022

VIDEO. Camora, după meciul 350 în Superliga: „E o victorie mare!”

„E o victorie mare. Prima repriză n-a fost foarte plăcută pentru suporteri, FCSB a avut posesia, dar ocazii n-au fost de nicio parte. Am intrat bine în repriza a doua, am avut câteva ocazii mari de gol și cred că, în final, e o victorie meritată. Nu mai ai nevoie de motivație pentru acest meci, e mereu un derby cu FCSB. Trebuia să rămânem concentrați după egalul de la Botoșani, am fost concentrați, am dat dovadă de agresivitate.

Am demonstrat că suntem puternici în derby-uri. Suntem o echipă cu experiență, care știe să rezolve aceste meciuri. Mă bucur că fac parte din acest club, din această familie. Sper să mai joc mult timp aici”, a spus Camora, la zona mixtă. 

Camora a atins o bornă fantastică

Pentru Camora, duelul de pe Arena Națională a avut o semnificație aparte. Titular joi seara în FCSB - CFR Cluj, Mario Camora a bifat cel de-al 350-lea meci al său pe prima scenă a fotbalului românesc,fiind de departe jucătorul străin cu cele mai multe prezențe în Liga 1. Fundașul portughez cu cetățenie română a fost căpitan de 225 de ori și are nouă trofee câștigate la Cluj: 6 titluri de campion în Liga 1, două Supercupe și o Cupă a României.

Puteau să câștige și ei, au avut cateva ocazii, nu a fost neapărat un meci spectaculos. Noi am văzut diferit ca voi, cel mai bun jucător al lor a fost portarul, care a avut câteva intervenții foarte bune. În rest, a fost așa cum ne-am așteptat. Pe noi ne interesează să nu primim gol și, dacă se poate, să înscriem cel puțin unul.

- Cristi Balaj, președinte CFR Cluj

FOTO / Imagini spectaculoase din FCSB - CFR Cluj 0-1

+19 FOTO

Citește și alte știri despre CFR Cluj: 

Dan Petrescu n-a rămas dator față de suporterii FCSB: „Ați auzit cum m-au primit? Și-au construit tribună din banii luați pe mine!”

FOTO+VIDEO Varga a ieșit triumfător » Singurele cuvinte rostite de patronul CFR-ului, la plecarea de pe Arena Națională

FCSB - CFR Cluj 0-1 » Ardelenii pleacă cu 3 puncte de pe Arena Națională, după un „iureș” de 10 minute în repriza a doua

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
Cormiz
Cormiz  •  16 Decembrie 2022, 12:52

Uitati-va pe. statistici:ocazii de gol 7-17 , parade portar 5-2. A fost o victorie obținută de măiestria tactică a lui Dan Petrescu.

Zazu
Zazu  •  16 Decembrie 2022, 11:35

Mare scofală!...fcsb câștigă cu farul și botoșani și acasă și în deplasare!.....:)) ..plus mai intră și craiovele la socoteală!

ccc23
ccc23  •  16 Decembrie 2022, 10:15

Victorie meritata?? .. ati avut 3 ocazii djn lovitura libera din care ați dat un gol.. în rest nimic.. berbecii lu Gigi au avut 2 ocazii cu poarta în fata.. și au luat la țintă jucătorii... cred ca un egal era echitabil și meritat la cum s-a jucat

Vezi toate comentariile (5)
Comentează