FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR 0-2

FCSB - CFR 0-2 // S-a săturat! Gigi Becali, declarații NEMILOASE: "Aștept demisia! Dică e nebun, a vrut să-și bată joc de mine"

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 decembrie 2018 22:00

George Becali, finanțatorul celor de la FCSB, a șters pe joc cu antrenorul Nicolae Dică imediat după înfrângerea cu CFR Cluj,0-2. Latifundiarul așteaptă demisia lui Dică, reproșându-i acestuia câteva decizii luate pe durata meciului. 

"Batjocura nu-mi place. N-a fost diferență mare pe teren: noi am ratat, ei au marcat. Jucătorii mei dormeau. Ce să văd? Când suntem conduși, noi băgam fundași. Iese Moruțan, iese Man! Cred că cineva i-a luat mințile lui Dică. E batjocură din partea lui.

În mod normal, Dică trebuie să-și dea demisia. A întrecut orice măsură când a luat decizia să-i scoată pe Moruțan și pe Man și să-l bage pe Stan (n.r. și pe Coman)! Eu nu sunt nebun, nu puteam face așa ceva. Dică a vrut să facă o nebunie, să își bată joc de mine", a declarat Gigi Becali, la plecarea de pe Arena Națională.

GSP.ro a anunțat în exclusivitate că Laurențiu Reghecampf îi va lua locul lui Dică la FCSB!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (47)
104761787253350
Lima Marko  •  23 Decembrie 2018, 10:40

Gigi,daca vrei o echipa competitiva,sa dai afara si pe MMStoica.Un antrenor priceput.+ un manager serios si inteligent va schimba totul la FCSB. MMStoica,bate joc de banii tai,este un smecher, arogant si nepriceput !

196786830837362
Geo Geo  •  23 Decembrie 2018, 10:06

Nea Gigi părerea mea e ca mata ar trebui sa pleci măcar un an în pelerinaj la muntele Athos si când te vei întoarce sigur Steaua v a fi campioana... La lotul care îl ai, dacă nu te ai mai baga peste orice antrenor, s ar lua campionatul la pas.. Asa ca drum bun și poate înveți și mata ceva de la călugării aia..

sexilian
sexilian  •  23 Decembrie 2018, 10:00

dutedica,faci arogante cu patronul guragoala..........

Vezi toate comentariile (47)
Comentează