FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR CLUJ 0-0

FCSB - CFR CLUJ 0-0 // FOTO A fost sau nu penalty? Verdictul specialistului la cea mai controversată fază din derby

Articol de GSP - Publicat luni, 23 septembrie 2019 21:19

Ion Crăciunescu (68 de ani), fost arbitru internațional, a analizat cea mai controversată fază din FCSB - CFR Cluj (0-0) și a explicat de ce arbitrul Ovidiu Hațegan a luat decizia greșită.

În minutul 28, la un corner al celor de la FCSB, Arlauskis (31 de ani), portarul lui CFR, a ieșit greșit din poartă și l-a lovit cu pumnul în figură pe Bogdan Planic (27 de ani). Hațegan n-a dictat însă penalty.

Arbitrul a greșit la faza aceea, nu spun că nu era greu de văzut, dar trebuia să fie mai aproape. Un prim element era faptul că după ce-l lovește îl mai și trage. 

Apoi, mingea nu se duce spre direcția în care s-ar fi dus dacă o lovea Arlauskis. Ar fi trebuit să fie mai mobil. Nu a făcut greșeli, în rest”, a spus Ion Crăciunescu la TV Digi Sport.

Adrian Porumboiu: „Dacă era VAR, sigur se dădea 11 metri”

„Se vede cum Arlauskis duce mâna spre jucătorul respectiv (n.r. Planic), dar îi acord credit arbitrului. Dacă era VAR, sigur se dădea 11 metri. Ca arbitru, trebuie să ai noroc să nu dai de o astfel de fază”, a afirmat Porumboiu aseară la GSP Live.

MATCH PREVIEW METALOGLOBUS - FCSB

VEZI ȘI:

FCSB - CFR CLUJ 0-0 / Ilie Dumitrescu a lăudat un jucător după derby: „A fost fantastic!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (25)
noname999
noname999  •  24 Septembrie 2019, 18:00

***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

hmmmm
hmmmm  •  24 Septembrie 2019, 14:00
Postat de mosvasile pe 24 Septembrie 2019, 13:32

Mai domnilor specialisti!Voi nu ati auzit de suprafata de protectie a portarului?Care este in limita careului de 6 m?Arbitrul trebuia sa fluiere,dar pentru CFR!Ca asa e regulamentul!

In suprafata de protectie jucatorul nu are voie sa incurce / deranjeze portarul, dar nu inseamna ca nu poate ataca mingea sau ca portarul are drept de viata si de moarte asupra adversarilor. Daca adversarul este primul la minge si portarul il loveste este penalty. Arla nu a avut nici o treaba cu mingea, l-a lovit direct pe Planic. Dar, ca sa fiu sincer, Steaua nu merita sa castige... cum nici CFR nu merita! Un meci clasic de tip antireclama - nu jucam fotbal, nu va mai uitati ca va pierdeti timpul...

mosvasile
mosvasile  •  24 Septembrie 2019, 13:32

Mai domnilor specialisti!Voi nu ati auzit de suprafata de protectie a portarului?Care este in limita careului de 6 m?Arbitrul trebuia sa fluiere,dar pentru CFR!Ca asa e regulamentul!

Vezi toate comentariile (25)
Comentează