FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR CLUJ 0-0

FCSB - CFR CLUJ 0-0 // VIDEO Florinel Coman: „Trebuie să luăm Cupa mai în serios”

Articol de , - Publicat duminica, 22 septembrie 2019 23:25

Florinel Coman a vorbit la finalul partidei dintre FCSB și CFR Cluj, 0-0, despre meciul cu Metaloglobus din Cupa României, de joi, și le transmite colegilor că trebuie să ia competiția mai în serios.

„Trebuie să luăm Cupa mai în serios față de anul trecut. Mergem să câștigăm și cred că suntem pe o linie foarte bună. Ne-am revenit. Am făcut 3 meciuri foarte bune”, a declarat Florinel Coman la finalul partidei cu CFR.

„Nu cred că Pintilii va renunța”

Aripa stângă a roș-albaștrilor a vorbit și despre accidentarea suferită în finalul meciului cu CFR Cluj, dar și despre faptul că Gigi Becali îi pregătește retragerea lui Pintilii. 

„Pe final am căzut pe mână, dar mă simt bine, n-am nicio problemă. Nu e ceva grav. 

A fost un meci greu, dar cred că puteam să câștigăm. CFR a venit să joace fotbal. Prima repriză am pasat mai bine, am controlat jocul. 

Nu cred că Pintilii va renunța, e un luptător. Cred că e o accidentare, dar nu așa gravă și sper să-l vedem pe teren la următoarele meciuri”, a încheiat Florinel Coman.

Matchpreview Metaloglobus - FCSB

Citește și:

FCSB - CFR CLUJ 0-0 // VIDEO Gigi Becali, despre Pintilii: „I-am spus că e ultimul meci la care vreau să mă ajute” + Remarcații patronului

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
corectu
corectu  •  23 Septembrie 2019, 08:09

Pintilii e terminat.Florine,când mai dai gol?

llocomotivalibera
llocomotivalibera  •  23 Septembrie 2019, 01:14

normal ..pt ca nu intratzi in play off

marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  22 Septembrie 2019, 23:39

Fratii Herea vor fi in turul urmator daca nu isi cumpara vile in Pipera , Voluntari sau ....la Lacul Snagov !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează