FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR CLUJ 0-2

FCSB - CFR CLUJ 0-2 // Declarații șocante ale lui Gigi Becali: "MM mi-a tot spus: «Băi Gigi, nu avem antrenor». Dar nu l-am ascultat"

Foto: Cristi Preda
Foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 decembrie 2018 22:59

Gigi Becali a recunoscut după înfrângerea cu CFR Cluj, 0-2, că a ordonat intrarea lui Raul Rusescu și ieșirea lui Nedelcu și a explicat ce dorește să obțină Nicolae Dică de la el.

"Ești condus cu 0-1 și îl scoți pe Moruțan, abia intrasem ca lumea în joc. Da, eu cerusem o altă schimbare. Cerusem o schimbare cu mult înainte să luăm «roșu». Am cerut să intre Rusescu în locul lui Nedelcu și să jucăm 4-1-4-1, dar Dică l-a scos pe Moruțan. Dică putea să facă ce voia el, doar să nu-l scoată pe Moruțan. Putea să facă orice schimbare, dar nu pe asta!

Nu poți să-ți bați joc de un copil, să faci un copil să plângă! A scos doi atacanți (n.r - Man și Moruțan) și a băgat un atacant (n.r - Rusescu). De ce l-a scos pe Man? Nu a jucat rău. Să nu mai spuneți că Becali ordonează schimbările!  Am fost sincer când am fost asta, dar de acum încolo nu o să mai spun nimic", a spus patronul lui FCSB.

"MM și-a făcut datoria și mi-a spus «Băi Gigi, nu avem antrenor!»"

Becali e de părere că Nicolae Dică vrea să obțină o sumă consistentă de bani de pe urma "divorțului" de FCSB. 

"Știți ce vrea Dică? Atunci când a plecat în Italia ca jucător, i-am dat 60.000 de euro să-și ia casă. Acum vrea bani, de asta vrea să discutăm. El spune că vrea să-i dau bani, dar n-o să-și dea demisia. E frumos să-și dea demisia și să plece.  Vă dau o hârtie și o să vedeți la finalul campionatului de ce am pierdut titlul!

Am spus că nu vreau să-l dau afară pentru că are familie și nu vreau să-l fac să supere. Dar când nu asculți înseamnă că ai o vină. Și eu sunt vinovat, dar MM mi-a tot spus și eu nu l-am ascultat. MM și-a făcut datoria și mi-a spus «Băi Gigi, nu avem antrenor!».

Am spus că Gâlcă nu va mai antrena niciodată la Steaua, iar acest lucru se va întâmpla și cu Dică.

Cum să-l scoți pe Moruțan? Nu poți distuge moral un jucător. Dică și-a dat seama că e 0-1, jucăm în 10, a vrut să moară pe mâna lui. Cu Dică nu mai sunt șanse la campionat, nu avem forță, e clar. Cum poate spune Dică faptul că am jucat mai bine când noi n-am avut niciun corner în prima repriză?", a spus Becali, la TV Digi Sport.

"Dică nu ar fi plecat, dar Diavolul l-a pus să facă ce a făcut. Nu se mai schimbă nimic. O să-i spun lui Dică: «Fii caracter!"» Fiecare rezolvă lucrurile cum vrea, dar mie îmi plac lucrurile făcute la lumină. Fac ce fac cu demnitate, nu fur de la nimeni nimic. La echipa mea fac cum vreau, oricât m-ar critica oricine. Cine vrea să lucreze cu mine să știe că totul se va face la lumină, la televizor. Cine nu vrea, foarte bine!" Gigi Becali

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (130)
firaldo
firaldo  •  23 Decembrie 2018, 16:13

MM este sifonul patronului,spune tot,imbarliga,sapa,minte,atata timp cat acest om o sa fie la fc fcsb nu o sa fie liniste niciodata,un pacalici.

firaldo
firaldo  •  23 Decembrie 2018, 16:12
Postat de merace pe 23 Decembrie 2018, 10:48

Cum adica, DICA VREA BANI?! Nu e angajat cu contract si salariu fix pe luna?! Sau e platit doar cand are chef Gigi si i se scoala lui Dica sa mai ceara?!

Boss nu stiu in ce lume traiesti,dar atunci cand rupi contractul unilateral trebuie sa platesti,sunt clauze contractuale,gen...semnez pe 2 ani dar daca ma dai afara dupa 1 imi dai atatia bani,este valabil si invers...daca ai o oferta mai buna si vrei sa pleci,dai atatia bani.Nu este vorba de salariu!

1742401565799276
Gaby A Gator  •  23 Decembrie 2018, 11:04

Daca nu aveti antrenor cine va tine cocotati mincinos pe locul 2 blatistilor ordinari!!?? Deaconu??... Fotbalul romanesc a ajuns o mizerie din cauza lui Gigi Bulău!!

Vezi toate comentariile (130)
Comentează
Close