FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR CLUJ 0-2

FCSB - CFR CLUJ 0-2 » NOTE GSP: cât de slabă a fost FCSB! Un fotbalist al roș-albaștrilor a primit cea mai mică notă de pe teren

CFR Cluj s-a impus pe terenul lui FCSB, scor 2-0 // foto: Cristi Preda
CFR Cluj s-a impus pe terenul lui FCSB, scor 2-0 // foto: Cristi Preda

Articol de - Publicat sambata, 01 august 2020 15:36 / Actualizat sambata, 01 august 2020 15:54

CFR Cluj s-a impus pe terenul lui FCSB, scor 2-0, într-un meci în care roș-albaștrii au optat pentru o formulă neexperimentată, plină de puști.

Chiar și așa, golurile ardelenilor au venit abia pe finalul înfruntării. Mateo Susic (minutul 85) și Cătălin Itu (88) i-au adus victoria campioanei en-titre, care a urcat pe primul loc în Liga 1, având un meci în plus disputat față de rivala Craiova.

FCSB - CFR Cluj 0-2 » Note GSP

FCSB - CFR CLUJ 0-2 » NOTE GSP: cât de slabă a fost FCSB! Un fotbalist al roș-albaștrilor a primit cea mai mică notă de pe teren

Cel mai slab jucător al serii a fost portarul Andrei Vlad (nota 3), care a greșit la golul 2 și a reacționat lent și la prima reușită a „feroviarilor”. Un singur alt jucător de la FCSB a mai primit o notă mai mică decât 5: fundașul central Andrei Miron, depășit cu ușurință la ambele goluri. Puștii Perianu, Pandele, Niță, Istrate și Dumitru au primit toți nota 5, la fel ca fundașul stânga Panțîru și Olimpiu Moruțan, căpitanul echipei.

În cealaltă tabără, Billel Omrani a primit cea mai mică notă a echipei, 4, în timp ce alți patru fotbaliști trebuie să se mulțumească cu o notă de trecere: Deac, Costache, Luis Aurelio și Rondon au primit 5 în Gazeta de azi.

7a fost cea mai mare notă primită de jucătorii celor două echipe, calificativ trecut în dreptul lui Vali Crețu de la FCSB și Itu, Pereira și Susic de la triumfătoarea CFR Cluj

Toni Petrea: "Formulă inedită? Nu! Mi-a fost teamă doar să nu se accidenteze titularii"

Alte știri despre FCSB - CFR Cluj:

Ionuț Panțîru, declarația serii: „Meciul cu CFR a fost un bun antrenament defensiv” » Ce consideră că e important

Comentariu tranșant al lui Dan Udrea, după FCSB - CFR 0-2: Câtă greaţă mai încape într-un fotbal care nu se va mai face bine niciodată?

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (64)
roja__azul
roja__azul  •  01 August 2020, 17:10
Postat de caesarone pe 01 August 2020, 17:04

Ala-i Nebraska, tinea cu CFR-ul, dupa cu Tg Mures, acum e cu Dinamo!:))) Cu ine tine el, intra in insolventa sau da faliment!:)))

Neabroska se da dupa cum bate vantul!:) Piaza rea, ii paste falimentul pe catei!:)

valer.gazzaev
valer.gazzaev  •  01 August 2020, 17:10
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Get in there, Lewis! :d

valer.gazzaev
valer.gazzaev  •  01 August 2020, 17:05

Ole ole, ole ola fcsb va falimenta! :))))

Vezi toate comentariile (64)
Comentează