FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR CLUJ 1-0

FCSB - CFR CLUJ 1-0 // Gigi Becali dezvăluie ce răspuns i-a dat azi Edi Iordănescu: „Vreau un antrenor creștin la echipă!” + „Un tehnician foarte mare m-a sunat să bem o cafea”

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 mai 2019 23:10

Gigi Becali a dezvăluit după FCSB - CFR Cluj 1-0 că a vorbit și azi cu Edi Iordănescu, dar că acesta va decide la finalul play-out-ului dacă acceptă oferta de la FCSB.

 „ Am vorbit cu Edi Iordănescu și azi. Mi-a zis «Nea Gigi, mai am 3 etape. Vreau să termin cu demnitate. Nu vreau să vorbim acum de plecarea de la
Gaz Metan»

Cu Edi, treaba e rezolvată 95%, din punctul meu de vedere. Că-l vreau. Dar, la cum îl văd pe el, nu mai e 95%. Îmi place de el că se împărtășește. Și el, și familia lui se împărtășesc. Eu vreau un antrenor creștin. Să fii creștin nu înseamnă să fii botezat așa, ci să te împărtășești în Posturi”, a declarat Gigi Becali la TV Digi Sport.

Gigi Becali: „Mă caută mulți antrenori”

Gigi Becali a declarat că sunt mulți antrenori importanți care s-ar fi propus în aceste zile la FCSB

„Am soluții multe. Sunt antrenori mari de la care am primit telefoane. Am zis că până nu vorbesc cu Edi, nu decid. Dar e posibil să mă vrăjească un antrenor până atunci. Nu vreau să zic nimic. Sunt antrenori mari, unul chiar foarte mare.

M-a sunat ca să bem o cafea. Am zis: «Domne, dacă e să bem o cafea, te sun. Să vorbim, să vedem. Nu neapărat de antrenorat». Am soluții multe. Nu se face târziu. Nu face antrenorul strategia de transferuri. Asta o fac eu”.

„Șumudică face scandal. Mi-e frică... adică nu mi-e frică. Nu mai vreau să dau motive de scandal”Gigi Becali

„Nu mă mai interesează să mă bag. O să las antrenorul. Și acum am lăsat, dar am văzut că se clatină corabia” Gigi Becali

Citește și:

Mihai Teja șochează la ultimul discurs ca antrenor roș-albastru » 4 declarații confuze: „Plec, dar aș mai lucra cu Gigi Becali”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (33)
gicapuia
gicapuia  •  20 Mai 2019, 17:12

Nea Gigi mata cred ca a gresit exprimarea. Mata vrei un antrenor *** nu crestin, Fii atent nenea cu vorbesti.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

433366400808613
Bodoni Andrei  •  20 Mai 2019, 14:43

Frate nu sunt ghicitor, chestii scor exact tenis sau altceva...pot să anticipez evoluția unui jucător de exemplu: Cicaldau e piesă si nu am spus o acum....ci de acum 2 ani...antrenori in România nu prea avem de calitate....față in față cu Mitrita când băiatul era la Viitorul, mi a dat un răspuns la întrebarea mea, ce crezi ca ne deosebește? La care el raspunde: experiența de viață...a raspuns corect!

1006481462705140
Voinea Gabriel  •  20 Mai 2019, 13:07

Ciobanul n-ar trebui sa se mai chinuie sa pastreze aparentele. Ar trebui sa se auto-numeasca in functiile de antrenor principal, antrenor secund si maseur, ca oricum el detine toate atributiile , el face echipa si e convins ca se pricepe la toate mai bine ca orice antrenor.

Vezi toate comentariile (33)
Comentează
Close