FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR CLUJ 1-0

FCSB - CFR CLUJ 1-0 // Ovidiu Hoban a anunțat vestea cea mare imediat după joc

Ovidiu Hoban
Ovidiu Hoban

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 mai 2019 22:37

CFR Cluj, campioana României, a pierdut ultimul meci din play-off, 0-1 cu FCSB. După meci, mijlocașul veteranul ardelenilor, Ovidiu Hoban (36 de ani), a anunțat că își prelungește contractul cu CFR Cluj.

Am ajuns la un acord cu conducerea clubului. Îmi prelungesc contractul pentru încă un an. Obiectivul este să ajungem în grupele unei cupe europene. Vom munci, ne vom pregăti bine și sperăm să ne atingem obiectivul. ”, a declarat Ovidiu Hoban la Look Sport, imediat după meci.

Ovidiu Hoban a ajuns la CFR Cluj în iulie 2017, de la Hapoel Beer Sheva, și a devenit un om important în echipa lui Dan Petrescu. În acest sezon a bifat 20 de partide în toate competițiile.

47 meciuri a jucat Hoban în cele două sezoane petrecute la CFR Cluj 

4 goluri a reușit fotbalistul în tricoul campioanei

Citește și: 

Obrigado, Teixeira! Veteranul lui FCSB a tranșat derby-ul fără miză cu CFR Cluj printr-o „foarfecă” de senzație

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează