FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR CLUJ 0-1

VIDEO „Ne-au bătut din două ocazii” » A primit banderola și a ieșit în față: „Ce plecare? Mă gândesc doar la Steaua”

Adrian Șut, FCSB +23   FOTO
Adrian Șut, FCSB

Articol de , - Publicat joi, 15 decembrie 2022 23:44 / Actualizat joi, 15 decembrie 2022 23:48

FCSB - CFR Cluj 0-1. Andrei Vlad și Adrian Șut, ambii în vârstă de 23 de ani, au analizat înfrângerea la limită împotriva campioanei.

Integralist pentru al doilea meci la rând, ca urmare a accidentării lui Ștefan Târnovanu, Andrei Vlad a făcut un meci bun împotriva ardelenilor, cu multe intervenții salvatoare. După meci, s-a declarat dezamăgit de rezultatul final. 

Becali îi acuză pe Strizu și Pintilii: „Doamne, ferește, ce tâmpenie! Cum să nu-l ții în lot?”
FCSB - CFR CLUJ 0-1
Becali îi acuză pe Strizu și Pintilii: „Doamne, ferește, ce tâmpenie! Cum să nu-l ții în lot?”

Andrei Vlad, după FCSB - CFR Cluj 0-1: „Frustrant”

„Consider că a fost o partidă OK din partea noastră, cu o primă repriză destul de bună și a doua echilibrată. Ocaziile au fost cam la fel, numai că ei au finalizat la una dintre faze. Pentru noi este frustrant.

CFR este o echipă bună, a făcut jocul pe care-l face mereu. Îmi pare rău că nu a venit și a șasea victorie la rând pentru noi, dar asta este, nu avem ce face. Suntem 3 portari și fiecare-și dorește să joace. 

A fost o evoluție bună din partea mea, dar contează mai puțin, pentru că nu am luat punct sau puncte”, a afirmat Vlad la PrimaSport. 

Sunt foarte bine, îmi doream foarte mult să joc. Nu am decât mie să-mi demonstrez că sunt portar bun. Îmi doresc să fiu mai bun în fiecare zi, să fiu sănătos și sunt sigur că voi fi unde îmi doresc

- Andrei Vlad, FCSB

Adrian Șut, mijlocaș FCSB: „Nu meritam să pierdem”

„Cred că am făcut un meci bun și nu meritam să pierdem. Noi încercăm să stăm bine pe teren, lucrăm la asta. Cred că astăzi au avut două ocazii și ambele au fost din faze fixe. Am avut mai multe ocazii, cred că au fost mai clare. Din păcate, nu am reușit să marcăm. 

Luptăm până la final, cred că vom avea un cuvânt de spus în acest campionat. Vrem să legăm victoriile, atunci vom urca în clasament. Deocamdată suntem supărați că am pierdut, dar încercăm să ștergem cu buretele, să mergem să câștigăm cu Botoșani”, a spus și „închizătorul” Adrian Șut, căpitanul FCSB-ului în a doua parte, după ieșirea lui Cordea. 

Întrebat despre posibila plecare de la FCSB - ar fi dorit de Copenhaga, Genk și Trabzonspor - Șut a spus: „Nu mă gândesc la plecare, sunt la Steaua și voi da tot ce pot pentru Steaua. Mă gândesc doar la Steaua, nu vreau să vorbesc despre altceva”. 

Mai multe știri despre FCSB - CFR Cluj: 

„Bine că n-am pierdut cu Mioveni!” » Pintilii răsuflă ușurat după 0-1 cu CFR Cluj: „Uitați-vă la el, e o încântare!”

Varga a ieșit triumfător » Singurele cuvinte rostite de patronul CFR-ului, la plecarea de pe Arena Națională

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
magic4ever
magic4ever  •  16 Decembrie 2022, 18:45

Sut cred ca este ruda cu Octavian Popescu si Tanase de gandeste asa...ce meci a vazut Sut??? CFR a avut 7 SUTURI PE POARTA,nu 2 ocazii cum a vazut el...sa zica mersi ca a mai scos Vlad 2-3 goluri...

archibald
archibald  •  16 Decembrie 2022, 09:30

NASOL ... băieții ăștia nu știu să numere sau sunt mitomani patologici! Deformează realitatea în permanență ... nu-i de mirare că sunt doar niște împiedicați! ptr acest băiețaș până și 0-10 se transformă în 1-0!

cluj_cluj
cluj_cluj  •  16 Decembrie 2022, 08:59

"să mergem să câștigăm cu Botoșani" :))))) Pai acolo castigati si daca nu mergeti. Daca nu va prezentatiu, nu se prezinta ei mai multi pe teren, sa fie 3-0 pentru voi.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează