FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR CLUJ 1-0

FCSB - CFR CLUJ 1-0 // VIDEO Dan Petrescu, ofertă în direct pentru Teixeira: „Acum îl urc în autocar și plecăm la Cluj!”

Dan Petrescu
Dan Petrescu

Articol de GSP - Publicat luni, 20 mai 2019 08:13

După FCSB - CFR Cluj 1-0, Dan Petrescu a fost întrebat dacă și l-ar dori pe mijlocașul Filipe Teixeira, 38 de ani, care își termină contractul cu FCSB în această vară și n-a primit ofertă de prelungire. 

Dacă e liber, îl iau cu mine în autocar acum şi plec cu el la Cluj. Nu am ştiut că e liber. După ce termin, mă duc să îi spun să vină cu mine la Cluj. Dacă vrea.

Da, orice jucător bun e binevenit la CFR Cluj. El e un jucător de clasă. Cred că după acest gol, cei de la FCSB se vor gândi mai mult”, a declarat Dan Petrescu la TV Telekom Sport.

 

 

 

Citește și:

Filipe Teixeira, despre mesajul enigmatic de dinaintea meciului și golul de generic: „Cel mai frumos al carierei!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
alexbibirica1
alexbibirica1  •  20 Mai 2019, 10:50

becali prefera sa dea salarii echivalente salariului lui teixeira unor jucatori precum : matei,stoian, si tepelor luate de la viitorul constanta.

sbfc
sbfc  •  20 Mai 2019, 10:03
Postat de torque07 pe 20 Mai 2019, 09:43

Asta e nivelul fotbalului in Romanica..un expirat de 40 de ani e unul din cei mai buni din campionat. Si voi visati la CL, cupe si Barcelona....:))))) vai da capul nostru

expirat esti tu.

torque07
torque07  •  20 Mai 2019, 09:43

Asta e nivelul fotbalului in Romanica..un expirat de 40 de ani e unul din cei mai buni din campionat. Si voi visati la CL, cupe si Barcelona....:))))) vai da capul nostru

Vezi toate comentariile (3)
Comentează