FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR CLUJ, SÂMBĂTĂ, 20:00

FCSB - CFR CLUJ // Duelul Superlativelor GSP decide campioana de iarnă

Articol de , - Publicat sambata, 22 decembrie 2018 09:00

FCSB - CFR aduce faţă în faţă laureaţii Anchetei Gazetei: Harlem Gnohere, străinul numărul 1 al anului 2018, versus George Ţucudean, cel mai bun fotbalist român.

  • FCSB și CFR Cluj se înfruntă în derby-ul etapei, de la ora 20:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe TV Telekom Sport 1 și TV Digi Sport. 

Anul se încheie în fotbalul intern cu un derby pentru titlu. În această seară se va juca FCSB - CFR. Duelul va aduce faţă în faţă şi cei mai buni fotbalişti din 2018 desemnaţi în Ancheta Gazetei Sporturilor. Rezultatele au fost publicate în ediţia de ieri, iar Ţucudean a câştigat trofeul de fotbalistul român al anului, în timp ce Gnohere şi-a adjudecat secţiunea "jucătorul străin". 

În cazul ambilor, diferenţa în clasamentul total, după numărarea tuturor voturilor din cele 5 secţiuni, cu pondere egală de câte 20%, oficiali, căpitani, antrenori din Liga 1, redactorii şi cititorii GSP, a fost extrem de mare faţă de locul 2.

Top 3

top3

Atacantul CFR-ului a câştigat 3 din cele 5 categorii: oficiali, căpitani şi cititorii ziarului, în vreme ce francezul din lotul FCSB-ului s-a impus în 4 secţiuni: oficiali, antrenori, redactori GSP şi cititorii ziarului. Golgeteri la ziDuelul dintre cei doi mai conţine o miză suplimentară. Se află în luptă directă pentru câştigarea titlului de golgeter în Liga 1. În momentul de faţă, Ţucudean e pe primul loc, cu 13 reuşite, tot atâtea câte are şi Mitriţă, în vreme ce Gnohere a rămas la cota 11 goluri! În sezonul precedent, George şi Harlem şi-au împărţit în mod egal fotoliul de lider în ierarhia marcatorilor, ambii au înscris de câte 15 ori. 

COMPARAŢIE ÎN ACEST SEZON

egalitate

Avem şi duelul pasatorilor

Derby-ul de azi propune şi confruntarea unora dintre jucătorii din Liga 1 care au cele mai bune cifre în privinţa paselor de gol. CFR îl are pe Camora, autor a 6 assist-uri exclusiv în Liga 1. De la FCSB, primul în acest top în campionat e Florin Tănase, 5 pase decisive, câte are şi Bilel Omrani, care e anunţat şi el ca titular în ofensiva campioanei. 

Cine intră pe primul loc în 2019?

Meciul de azi va decide practic şi campioana de Anul Nou. CFR are mai multe variante la îndemână pentru e se menţine lider. Orice succes sau rezultat de egalitate o vor aduce pe primul loc la startul lui 2019. Chiar şi o înfrângere la limită, adică la cel mult un gol, o va păstra pe CFR pe 1.

FCSB are nevoie de o victorie de la cel puţin două goluri în sus pentru a trece pe prima poziţie. Pe parcursul sezonului regulat, departajarea se face ţinând cont de golaverajul general, însă la final, intrarea în play-off, în cazul în care două sau mai multe echipe sunt la egalitate de puncte, primul criteriu de departajare va fi constituit de rezultatele din meciurile directe. În tur, în Gruia, s-a terminat 1-1. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
doomrann..
doomrann..  •  22 Decembrie 2018, 11:01
Postat de cpt.ahab pe 22 Decembrie 2018, 10:48

Iar derby-ul îi e încredințat marelui arbitru Colțescu! Noaptea minții!

vezi-ti mah de retrogradarea ta si lasa tu echipele care se bat la titlu. voi aveti noroc ca blatistii de la voluntari va dau voua din start 6 puncte si isi dau viata cu celalte echipe ca de nu,erati de acuma ca si retrogradati. bine ca se injumatatesc punctele in playout si oricat de mare ar fi distanta fatza de locul retrogradabil, in playout o sa fie mica.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  22 Decembrie 2018, 10:48

Iar derby-ul îi e încredințat marelui arbitru Colțescu! Noaptea minții!

cneius
cneius  •  22 Decembrie 2018, 10:43

Orice rezultat sa fie, in afara de 1-1 !!!!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează