FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR CLUJ

EXCLUSIV // VIDEO Mutarea neștiută pe care a făcut-o CFR Cluj când a auzit că FCSB vrea să joace în Ghencea

FCSB - CFR Cluj se va disputa în Ghencea
FCSB - CFR Cluj se va disputa în Ghencea

Articol de , - Publicat joi, 03 august 2023 09:46 / Actualizat joi, 03 august 2023 10:55

Cristian Balaj (51 de ani), președintele de la CFR Cluj, a dezvăluit la GSP Live că echipa din Gruia a fost de acord ca meciul cu FCSB să aibă loc în Ghencea și a trimis o înștiințare în acest sens.

Derby-ul rundei 4 a SuperLigii, FCSB - CFR Cluj, se va disputa duminică, de la ora 21:30, pe stadionul din Ghencea.

În mod normal, CFR Cluj s-ar fi putut opune acestui scenariu, având în vedere faptul că stadionul din Ghencea a fost omologat pentru prima ligă abia pe 1 august, cu 5 zile înaintea meciului. Iar regulamentele spun că e nevoie ca acest lucru să se întâmple cu minimum 10 zile anterior.

Pentru a sprijini demersul celor de la FCSB, CFR Cluj și-a exprimat acordul ca meciul să aibă loc în Ghencea.

Dezvăluirea a fost făcută de președintele clubului, Cristian Balaj, în direct la GSP Live.

Șumudică, 90% antrenor în Superliga! O echipă de tradiție l-a convins: a mai rămas o singură condiție de îndeplinit
NEGOCIERI
Șumudică, 90% antrenor în Superliga! O echipă de tradiție l-a convins: a mai rămas o singură condiție de îndeplinit

Mutarea neștiută pe care a făcut-o CFR Cluj pentru ca meciul cu FCSB să se joace în Ghencea

„Nu avea cum să fie respectat acel termen de prezentare a documentelor de închiriere și omologare, pentru că, așa cum am citit și noi din presă, contractul a fost semnat destul de târziu.

Atunci, pentru a veni în sprijinul Ligii, FCSB-ului și fotbalului, până la urmă, am trimis din proprie inițiativă o adresă către LPF, în care ne-am exprimat acordul ca în situația în care ei ar obține toate aceste aprobări sau omologări, să se joace în Ghencea.

Până la urmă, fotbalul trebuie să se joace cu cât mai mulți spectatori în tribune. Ar fi fost păcat să se rateze această posibilitate”, a precizat Balaj.

FCSB a reușit să semneze contractul de închiriere a stadionului din Ghencea luni, pe 31 iulie. O zi mai târziu, o comisie a Ligii Profesioniste de Fotbal a mers să omologheze stadionul.

Biletele au fost puse în vânzare în regim online, iar miercuri seara mai erau disponibile sub 3.000 de tichete, după cum a dezvăluit Mihai Stoica la OrangeSport.

VIDEO: reacția lui Helmut Duckadam după ce FCSB a primit „undă verde” pentru a juca în Ghencea

Mai multe știri de actualitate:

L'Equipe a vorbit cu Viorel Moldovan despre Gigi Becali » I-au luat la rând derapajele: „De 20 de ani, alimentează cele mai josnice controverse”

MM Stoica a răbufnit în direct: „Strigător la cer! Nu putem juca pentru că fac unii «comicării»”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (21)
realsteaua
realsteaua  •  04 August 2023, 06:41
Postat de Catalynn_2 pe 03 August 2023, 13:51

Știa, aceeași discuție a fost si la meciul cu DDB. Atunci însă legea a încălcat-0 Jandarmeria, care trebuia anunțată cu 5 zile înainte unde se va desfășura partida, fiind una cu risc ridicat. Însă când vine ordin de la Premierul PSDist, nu se mai încurca nimeni in astfel de detalii. Rămâne însă un mister cum de absolut nimeni din presa “opoziției” nu a zis nici “pâs” la acest trafic de influența făcut fățiș, in direct la TV, fără absolut nicio jena de Primul Ministru, același care, in calitate de Președinte al Camerei Deputaților si al partidului cu cea mai mare reprezentare parlamentara si-a impus un amendament cu dedicație pt aceeași firma privată!

Nu încerc să-ți schimb ceea ce gândești și spui, dar un lucru ți-l pot spune : stadioanele construite din bani publici sunt pentru ABSOLUT TOATE echipele de fotbal care plătesc să joace pe ele. Iar sistemul comunist a picat în 1989.

securinamo89
securinamo89  •  03 August 2023, 19:22
Postat de viola_sempre pe 03 August 2023, 12:40

Mari fraieri astia de la Cfr. I*** Au mai facut de doua ori prostia asta, atunci cand i-au lasat pe cei de la zc zcsb sa joace in cupele europene in Gruia (gigistii asa mari fani zc zcsb sunt ca nici nu isi mai amintesc asta. Drept multumire, ciobanul si mm i-au balacarit impreuna cu presa gigista si i-au demonizat. Pe cine nu lasi sa moara nu te lasa sa traiesti. Prostia se plateste, domnilor de la Cfr, va meritati intr-un fel sa fiti tocati marunt de oamenii ciobanului.

Prosti ei ca joaca in Europa si nu le place sa retrogradeze ca altora mai isteti :)

oase92
oase92  •  03 August 2023, 15:43

”Rămâne însă un mister cum de absolut nimeni din presa “opoziției” nu a zis nici “pâs” la acest ***, in direct la TV, fără absolut nicio jena de Primul Ministru, același care, in calitate de Președinte al Camerei Deputaților si al partidului cu cea mai mare reprezentare parlamentara si-a impus un amendament cu dedicație pt aceeași firma privată!” Poate pentru că nu era nimic ilegal ci, de bun simț, în toată speța? Tare năpăstuită, CSA ”Steaua”, în vremurile astea! Sponsorii fug ca potârnichile, Talpan are laringo-faringită acută, șefii CSA sunt niște ”loaze”, doar susținătorii (foarte mulți, ce-i drept), săracii...și dă-i și luptă. Așteptăm un al doilea Termopile!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează