FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR CLUJ

VIDEO CU FAZA „Steaua suntem noi!” » Compagno a declanșat nebunia în Ghencea! Stadionul a ERUPT la primul gol marcat „acasă” după 8 ani de FCSB

Golul marcat de Andrea Compagno din penalty a declanșat fiesta în Ghencea / foto: GSP +12   FOTO
Golul marcat de Andrea Compagno din penalty a declanșat fiesta în Ghencea / foto: GSP

Articol de , - Publicat duminica, 06 august 2023 23:03 / Actualizat duminica, 06 august 2023 23:26

FCSB - CFR CLUJ. Golul marcat de Andrea Compagno din penalty a declanșat fiesta în Ghencea! Un stadion întreg a „explodat” după reușita italianului. A fost, practic, primul gol al echipei lui Gigi Becali de la revenirea în „Templul” din Ghencea. 

Momentul i-a „activat” de-a binelea pe cei peste 28.000 de de suporteri prezenți în tribune. Aceștia au izbucnit în urale imediat după penalty-ul executat ireproșabil de Compagno, apoi, la fel ca la meciurile de altădată ale echipei favorite, au început să cânte la unison. Au scandat „București, Steaua București” și „Suntem noi, Steaua suntem noi”. Reporterii GSP prezenți în Ghencea au surprins momentul: 

„Astăzi, când pășim aici, prin piept ne trec fiori”

Atât înainte, cât și după gol, din Peluza Nord au „răsărit” câteva mesaje menite să-i răscolească pe cei mai nostalgici. 

Primul: „Cu peisajul de odinioară și brazii de pe scări / Astăzi, când pășim aici, prin piept ne trec fiori”. Cel de-al doilea: „Emoțiile sunt mari, inima bate tare / Când venim acasă după atâta așteptare”. 

Iar cel de-al treilea, ridicat imediat după golul lui Compagno, a însemnat un mesaj subliminal în disputa cu CSA Steaua: „Uneori, pe om îl sfințește locul / Când el nu uită de unde a plecat”. 

A venit ulterior și un al patrulea mesaj, afișat tot după golul de 1-0: „Ani la rândul denigați în masă / În ciuda tuturor, ne-am întors acasă”.

FOTO. FCSB a cucerit Ghencea! Imagini de colecție: scenografie specială + atmosferă incendiară

Ghencea a fost doar un „freamăt” toată după-amiaza, iar punctul culminant s-a produs la startul meciului din Ghencea. Atunci când ultrașii au ținut să cinstească așa cum se cuvine revenirea pe stadionul-mamă. Aceștia au pregătit o scenografie pe toată suprafața peluzei, formând un mozaic, din cartoane, cu logo-ul Peluzei Nord. Plus un mesaj simplu, dar de efect: „Alături de o singură echipă”.

Scenografia ultrașilor din Peluza Nord / FOTO: Cristi Preda
Scenografia ultrașilor din Peluza Nord / FOTO: Cristi Preda
Scenografia ultrașilor din Peluza Nord / FOTO: GSP
Scenografia ultrașilor din Peluza Nord / FOTO: GSP
Scenografia ultrașilor din Peluza Nord / FOTO: GSP
+8 FOTO

Citește și alte știri de actualitate: 

FCSB a cucerit Ghencea! Record spulberat la revenirea după 8 ani în „Templu” » Imagini de colecție: scenografie specială + atmosferă incendiară

FCSB - CFR Cluj, derby-ul Superligii pe arena din Ghencea » Andrea Compagno deschide scorul din penalty

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (81)
Stelian66
Stelian66  •  12 August 2023, 23:18
Postat de istet10 pe 12 August 2023, 00:24

"lupta ideatica" ... Unde ai auzit tu ba, prostalaule, cuvintele astea? Se baga si prostul in vorba ....

In afara de 2-3 cuvinte pe cate le repeti sporadic , din aigoul rudimentar cate te caracterizeaza educational , in rest cam nimic . Te suporti destul de greu, nu-I asa . Viata fara finalitate cam doare . Injuriile si vorbele folosite cu frustrare sunt dovada clara a esecului in viata . Patetic .

istet10
istet10  •  12 August 2023, 00:24
Postat de Stelian66 pe 10 August 2023, 23:59

Ai vorbit doar ca sa nu taci . Lupta ideatica ai pierdut-o de la prima polemica . E mare difetenta de calibru , dar nu te lasa . Imi place …

"lupta ideatica" ... Unde ai auzit tu ba, prostalaule, cuvintele astea? Se baga si prostul in vorba ....

Stelian66
Stelian66  •  10 August 2023, 23:59
Postat de istet10 pe 09 August 2023, 22:16

Da, ba, realizatule....

Ai vorbit doar ca sa nu taci . Lupta ideatica ai pierdut-o de la prima polemica . E mare difetenta de calibru , dar nu te lasa . Imi place …

Vezi toate comentariile (81)
Comentează