FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR CLUJ 1-0

FCSB - CFR CLUJ // VIDEO + FOTO Scene confuze pe Arena Națională, la penalty-ul bătut de Ioan Hora » Reluările au clarificat tot

FOTO: Captură @TV Telekom Sport +2   FOTO
FOTO: Captură @TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 mai 2019 21:45

FCSB a câștigat meciul cu CFR Cluj, scor 1-0. Ioan Hora a ratat o lovitură de la 11 metri în minutul 50, la scorul de 0-0.

FCSB a beneficiat de o lovitură de la 11 metri în minutul 50 al partidei. „Centralul” Iulian Călin a dictat fault la o intervenție neglijentă a lui Maleș asupra lui Dennis Man. 

Ioan Hora a executat cu sete, dar mingea a lovit bara transversală, apoi a căzut pe linia porții. Bucureștenii începuseră sărbătoarea, păcăliți de semnul arătat de Iulian Călin. Arbitrul indicase cu mâna spre centrul terenului, dar era vorba despre un fault în atac, nicidecum de gol. 

Asistentul care a luat decizia nevalidării golului este Florin Neacșu. Reluările au demonstrat că decizia a fost una corectă, iar mingea nu depășise linia cu toată circumferința. 

Vezi VIDEO cu faza penalty-ului

La doar trei minute după ratarea lui Hora, portughezul Felipe Teixeira a reușit un gol magnific, din „foarfecă” laterală. Veteranul bucureștenilor afișase un mesaj enigmatic înaintea partidei, în care anunța „ultimul meci”.

Vezi și: 

FCSB - CFR CLUJ // FOTO Atmosferă dezolantă pe Arena Națională! Câți fani au venit la meci și pe cine au luat la țintă

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
tinn_2
tinn_2  •  20 Mai 2019, 08:55
Postat de catalynn pe 19 Mai 2019, 23:03

Adevarul e ca nu a fost penalty și “s-a arătat baba pricina” pt a cita un clasic in viața (din păcate) :-))))

stiai ca la fault in careu se da 11 m? sau la voi la cazarma nu se da numa cu ordin?

tinn_2
tinn_2  •  20 Mai 2019, 08:53
Postat de ciollo pe 20 Mai 2019, 00:07

Echidistanta era daca gigisport spunea ca penaltiul a fost unul inventat. Apoi, vorbesti de adevar... Care adevar? Cel al celor doua penaltiuri clare refuzate CFR. Dar voi sunteti suporteri fcsb si atata puteti.

numa penaltiuri cerșiți. nu pleaca dan nevrotescu din tara ca nu a primit 11 m?

ciollo
ciollo  •  20 Mai 2019, 00:07
Postat de cneius pe 19 Mai 2019, 22:46

Daca tot va dati echidistanti, priviti unde este portarul CFR-ului, la 3 m afara din poarta !!! Arbitrul a fost speriat de protestele portarului inainte de executarea panalty-ului si nici galben nu i-a dat, iar apoi nici repetarea loviturii ! Asta-i adevarul !

Echidistanta era daca gigisport spunea ca penaltiul a fost unul inventat. Apoi, vorbesti de adevar... Care adevar? Cel al celor doua penaltiuri clare refuzate CFR. Dar voi sunteti suporteri fcsb si atata puteti.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează