FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR CLUJ 1-0

FCSB - CFR CLUJ 1-0 // Ion Crăciunescu îi bagă în sperieți pe șefii din Gruia: „În acest caz, Petrescu pleacă sigur. Să țineți minte!”

Dan Petrescu
Dan Petrescu

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 mai 2019 23:40

FCSB a câștigat meciul cu CFR Cluj, 1-0. În opinia lui Ion Crăciunescu, scenariul de la finalul sezonului trecut s-ar putea repeta, iar Dan Petrescu ar putea pleca din Gruia dacă șefii nu-i aduc jucători. 

Dan Petrescu este un antrenor ambițios. Dacă nu se fac transferurile pe care le dorește, dacă nu se face ce s-a promis, va pleca din nou de la CFR!  Să țineți minte!

Cred că pleacă oriunde, pentru că are oferte și de afară. Eu așa cred că se va întâmpla. Are o situație delicată, îi pleacă doi jucători (n.r. Cristi Manea și Kevin Boli). Nu-i poate ține, deși la Boli a zis că are speranțe. Trebuie să aducă jumătate de echipă. Cei de acolo spun că nu poate să plece, dar eu cred că se poate”, a declarat Ion Crăciunescu la TV Digi Sport.

Dan Petrescu, 51 de ani, a venit la CFR Cluj în iunie 2017. A câștigat campionatul și în vara lui 2018 a plecat la Guizhou Hengfeng. În martie, a revenit la formația ardeleană, pentru încă un trofeu suprem în Liga 1.

Citește și: 

Aroganțele lui Cristi Manea: „Steliștii o aveau groasă, dacă eram toți” + „De ce să mai stau la Cluj?!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
daniaania
daniaania  •  20 Mai 2019, 14:57

Multe mai stie Craciunescu, serios ? La disperarea care o au ,de ciuda ,vor spune numai lucruri rele despre noi. Ca asa este in studio la digi, se aduna numai fani fcsb si lauda si storc toate subiectele pe tema iubirii pt aceasta echipa. Unde mai este impartialitatea jurnalismului ???????????

lionforever
lionforever  •  20 Mai 2019, 14:02
Postat de cainelup pe 20 Mai 2019, 12:00

"Ion Crăciunescu îi bagă în sperieți pe șefii din Gruia" - absolventii scolii de jurnalism "Dan Diaconescu In Direct" au mai aruncat o bomba. Bravo, meserie ! Bietii sefi din Gruia or fi toti pe sub paturi, de spaima, din cauza lui Ion Craciunescu.

*** ce poți să-i ceri? Din pacate asta e valoarea presei sportive românești sub 0.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cainelup
cainelup  •  20 Mai 2019, 12:00

"Ion Crăciunescu îi bagă în sperieți pe șefii din Gruia" - absolventii scolii de jurnalism "Dan Diaconescu In Direct" au mai aruncat o bomba. Bravo, meserie ! Bietii sefi din Gruia or fi toti pe sub paturi, de spaima, din cauza lui Ion Craciunescu.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează