FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR CLUJ

FCSB - CFR CLUJ // Mai bine că nu e Petrescu la meci! Kovacs, dușmanul lui, o arbitrează din nou pe CFR

Mai bine că nu e Petrescu la meci! Kovacs, dușmanul lui, o arbitrează din nou pe CFR
Mai bine că nu e Petrescu la meci! Kovacs, dușmanul lui, o arbitrează din nou pe CFR

Articol de - Publicat vineri, 31 iulie 2020 18:57 / Actualizat sambata, 01 august 2020 11:16

FCSB - CFR CLUJ // Clujul va fi arbitrat din nou de Istvan Kovacs, care le-a refuzat ardelenilor un penalty în meciul cu Craiova, când scorul era 0-0, la un fault asupra lui Costache. ”El e chinuit de ceea ce a făcut cu vechea conducere a CFR-ului, d-aia nu dă penalty pentru echipa asta

Comisia Centrală de Arbitri îi testează nervii lui Dan Petrescu, l-a delegat pe Istvan Kovacs la încă un meci al campioanei. Kovacs e al doilea arbitru român ca valoare, după Hațegan, dar a devenit un dușman al campioanei, mai ales după partida pe care CFR a pierdut-o în playoff cu Craiova, 2-3 la Cluj.

La 0-0, Kovacs le-a refuzat ardelenilor un penalty la un fault pe care Vlădoiu l-a comis în careu asupra lui Costache. "Penalty de manual!", a reacționat Adrian Porumboiu. "El nu fluieră aici fiindcă e chinuit de lucrurile pe care le-a făcut în trecut cu vechea conducere a CFR-ului" a fost explicația lui Porumboiu. Petrescu a protestat și după eșecul cu Universitatea, și avea să se enerveze și ulterior, când a susținut că echipa lui "e cea mai dezavantajată din campionat!".

Istvan ar trebui să aibă un meci mai ușor astăzi, întrucât Dan nu se va afla pe banca vișiniilor. El a părăsit astăzi spitalul în care fusese internat după ce a fost descoperit pozitiv cu Covid și a intrat în autoizolare.

Ardelenii au așteptat pe tot parcursul zilei să afle ora la care avea să fie disputat jocul lor cu FCSB. Dimineață știau că ora urma să fie 20:30, la prânz se schimbase în 21:45, apoi Liga luase în calcul ora 20:30 și a mutat, până la urmă, meciul la ora 21:30.

CFR CLUJ - CRAIOVA. FOTO Dan Petrescu, enervat de două decizii luate de Istvan Kovacs împotriva CFR-ului!

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (10)
189254898748309
Claude SH  •  31 Iulie 2020, 21:06

Tocmai fiindcă e ungur Istan Kovacs nu va arbitra Pro CFR.

orlick
orlick  •  31 Iulie 2020, 20:16

Toată lumea știe că Hațegan și Kovacs sunt cei mai buni jucători ai CFR-ului, dar cei de la ziarul asta se fac că nu observă. Culmea e că mereu la meciurile importante, unul din cei doi e titular.

xdfausta
xdfausta  •  31 Iulie 2020, 20:05
Postat de eterna.terra.nova pe 31 Iulie 2020, 19:57

Lol fault pentru chefere defapt o simulare pedepsita cu galben. Ii uefa juvetii pe garduri la Craiova fara griji. Petrescu stie doar sa traga de timp si.sa bage autobaza. Cand trebuie.sa atace e mai greu , daca aveau ei avantaj imi era frica.dar daca vor titlul trebuie sa atace la Craiova.

Prostia ta este absolut deprimanta.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează
Close