FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR CLUJ 0-1

I-a cerut demisia lui Pintilii în direct la TV: „Trebuia să plece!”

Mihai Pintilii, antrenor de facto la FCSB // foto: Imago Images +23   FOTO
Mihai Pintilii, antrenor de facto la FCSB // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 decembrie 2022 08:30 / Actualizat vineri, 16 decembrie 2022 08:52

Helmut Duckadam, glorie a Stelei, consideră că Mihai Pintilii ar trebui să demisioneze de la FCSB. În acte delegat, Pinti e omul care conduce antrenamentele echipei.

Și pentru că nu deține nicio licență de antrenor, Pintilii susținea public că nu e pregătit să preia FCSB după plecarea lui Dică. Becali nu l-a ascultat, i-a încredințat echipa la antrenamente și l-a angajat pe Leo Strizu, întrucât avea nevoie de un tehnician cu licență Pro pe bancă. Toate deciziile importante, de la alcătuirea primului „11” până la schimbări, sunt luate de Becali.

Becali îi acuză pe Strizu și Pintilii: „Doamne, ferește, ce tâmpenie! Cum să nu-l ții în lot?”
FCSB - CFR CLUJ 0-1
Becali îi acuză pe Strizu și Pintilii: „Doamne, ferește, ce tâmpenie! Cum să nu-l ții în lot?”

Helmut Duckadam: „Pintilii e de apreciat că nu a vrut să accepte această postură, dar trebuia să plece!”

„Pintilii e de apreciat pentru că nu a vrut să accepte această postură în care e astăzi. A spus-o foarte clar și i-a spus-o și domnului Becali, că nu vrea să accepte. Dar în momentul în care nu a acceptat, trebuia să plece de la club! 

La Gigi Becali, dacă nu faci ce vrea el, nu mai ești și cu asta basta! Pintilii nu și-a dorit să fie antrenor acum și pentru asta îl apreciez”, a declarat Duckadam, potrivit digisport.ro

Mihai Pintilii, după FCSB - CFR Cluj 0-1: „Bine că n-am pierdut cu Mioveni”

„Meci fără istoric. Felicit băieții pentru atitudine, pentru ce au demonstrat. Din păcate, am luat gol pe calitatea CFR-ului, fazele fixe.

Poate eu sunt vinovat, poate jucătorii, poate toată lumea din club. Așa a fost să fie. Și noi am avut ocazii. Dacă dădeam gol...

Când joci cu CFR, mai mult de 2-3 ocazii nu ai. Trebuie să marchezi din ele, altfel e foarte greu să îi desfaci, să le dai gol. Asta este, băieții au încercat, dar nu a intrat”, a punctat Pintilii la Orange Sport.

A fost prima înfrângere pentru FCSB cu Pintilii la cârmă. Primul meci în care fostul mijlocaș i-a condus pe roș-albaștri a fost 3-1 cu Rapid, pe 6 noiembrie. De atunci, FCSB înregistrase 6 victorii și un egal.

„Mă așteptam și la o înfrângere. Îi avertizasem pe băieți, le-am zis să țină capul sus.

A venit cu o echipă bună, bine că n-am pierdut cu Mioveni, o echipă mai mică. CFR câștigă de 5 ani campionatul, e o echipă puternică”, a afirmat Pintilii, care a trecut ulterior la aprecieri individuale:

„Vlad, la ora actuală, este portarul numărul 1, Fane (n.r. - Târnovanu) fiind accidentat. Am avut tot timpul în lot portari de aceeași valoare. Acum poate va veni rândul lui Vlad. Vom vedea.

Când ai concurență, este benefic pentru orice fotbalist. Uitați-vă la David Miculescu, este o încântare pentru mine! Intră foarte bine la fiecare meci, demonstrează că merită să joace.

Dacă Florinel marca, probabil căpăta și mai mare încredere. Mă bucură că are ocazii. Ușor-ușor, intră în ritm. Vom vedea, nici Tavi n-a făcut un meci rău. Are evoluții foarte bune. E benefică pe orice post concurența”.

Am spus-o și atunci când Farul avea 12 puncte avans că CFR are prima șansă la campionat.

- Mihai Pintilii, antrenor FCSB

VIDEO Adrian Șut: „Nu meritam să pierdem cu CFR Cluj”

Mai multe știri despre FCSB - CFR Cluj: 

Varga a ieșit triumfător » Singurele cuvinte rostite de patronul CFR-ului, la plecarea de pe Arena Națională

Dan Petrescu n-a rămas dator față de suporterii FCSB: „Ați auzit cum m-au primit? Și-au construit tribună din banii luați pe mine!”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (7)
istet10
istet10  •  16 Decembrie 2022, 20:53
Postat de gazistu pe 16 Decembrie 2022, 11:20

Atunci cand il platesti tu, poti sa-i ceri demisia ,....pana atunci, dle Duckadam, stai in banca ta!

Ba, demisia nu poate fi ceruta de nimeni. Indiferent daca plateste sau nu. Demisia este act UNILATERAL.

Moshu.cu.sacul
Moshu.cu.sacul  •  16 Decembrie 2022, 13:54
Postat de ce_o_mai_face_karagandy pe 16 Decembrie 2022, 12:12

Mos cine este Freddy ??? Este prostul ala care s-a maritat in Braila ?? Vad ca a disparut tablarul si a aparut *** asta ..

El e. Ăla pe care l-a părăsit nevasta!

ce_o_mai_face_karagandy
ce_o_mai_face_karagandy  •  16 Decembrie 2022, 12:12
Postat de Moshu.cu.sacul pe 16 Decembrie 2022, 09:16

Din comentariul tău, rețin esențialul: “…evident!, mă bucur ca a pierdut”.

Mos cine este Freddy ??? Este prostul ala care s-a maritat in Braila ?? Vad ca a disparut tablarul si a aparut *** asta ..

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează