FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR CLUJ, 20:45, DIGI, TELEKOM, LOOK

FCSB - CFR CLUJ // Panduru, Stelea și Andone spun tot înainte de FCSB - CFR Cluj » Unde se poate face diferența și cine poate decide derby-ul

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 aprilie 2018 15:06

FCSB și CFR Cluj, primele două clasate, joacă azi, de la ora 20:45. Meciul este liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport și LookTV. Partida va fi arbitrată de Istvan Kovacs.

Basarab Panduru, Bogdan Stelea și Ioan Andone au analizat cele două echipe și au prezentat care sunt atuurile și minusurile celor două formații.

Basarab Panduru: " FCSB se bazează pe ce inventează Budescu"

"În principiu Dan Petrescu joacă cu trei la mijlocul terenului. Cred că la meciul ăsta cu FCSB aşa o să facă. Doi jucători sunt titulari după părerea mea: Hoban şi Culio şi trebuie văzut pe cine va alege dintre Bordeianu şi Djokovici. FCSB joacă cu doi jucători la mijloc. Din punctul ăsta de vedere pare ca CFR are un avantaj.

Nu ştiu dacă la CFR e un jucător cheie. E o echipă, totul se bazează în jurul echipei. A ieşit în evidenţă echipa, nu un jucător anume. În partea cealaltă, FCSB se bazează pe ce inventează într-un moment Budescu sau Teixeira, pe ce fentă, pasă, şut, gol dă Man și pe ce gol dă Gnohere. Adică sunt diferite echipele", a declarat Basarab Panduru la TV Telekom Sport.

Ioan Andone: "Steaua e mai calitativă, cfr mai organizată"

"Dacă iei jucătorii individual, mai calitativă e Steaua. CFR e mai organizată pentru că Dan Petrescu organizează extraordinar de bine jocul defensiv. Din aceea CFR primeşte aşa puţine goluri. Are trei jucători de peste 30 de ani, cu experienţă internaţională imensă în linia de mijloc.

Steaua are jucători de calitate în atac foarte buni. Eu, dacă aş fi fost în locul lui Dică, făcea o formulă mai de siguranţă. Jucam cu Găman, Planici, Benzar şi Momcilovici. Există riscul să piardă şi să relanseze campionatul", a declarat Ioan Andone.

Bogdan Stelea: "Arlauskis are un plus de experiență"

"Cred că un plus de experienţă are Araluskis pentru că aici în România a mai jucat şi a câştigat titluri cu Urziceni şi Steaua. Bălgrădean a jucat şi el la o echipă mare din România, Dinamo, dar când a jucat el la Dinamo nu au fost angrenaţi în lupta pentru titlu. În momentul de faţă este o luptă între cele două echipe şi ei pot fi decisivi prin intervenţiile lor în meicul următor când se întâlnesc amândouă, dar şi în continuare în etapele care urmează.

Arlauskis e mai agresiv, iese mai mult şi are mai mult curaj Arlauskis. Bălgrădean este mai mult un portar de linia porţii, are o altfel de manieră de a apăra", a spus Stelea.

Echipe probabile

FCSB: Bălgrădean - R. Benzar, Planici, Bălașa, Momcilovici - Pintilii, L. Filip - 98. Man, 11. Budescu, 10. Fl. Tănase - 9. Gnohere
Rezerve: A. Vlad, Nedelcu, Alibec, J. Morais, Fl. Coman, Ov. Popescu, Teixeira
Antrenor: Nicolae Dică
Absent: Cristi Tănase

CFR Cluj: Arlauskis - Cr. Manea, Vinicius, Boli, Camora - Djokovici, Hoban, Culio - C. Deac, Ţucudean, Omrani
Rezerve: Vâtcă, Al. Ioniță II, Costache, Mailat, A. Mureșan, L. Rus, Bordeianu
Antrenor: Dan Petrescu
Absent: -

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
rin08
rin08  •  29 Aprilie 2018, 16:29

STAI JOS ESTI PROST

digei
digei  •  29 Aprilie 2018, 16:28

Diseara e film cu Al Pacino pe HBO. Asta face diferenta intre a folosi inteligent timpul si a te uita la o comicarie cu fcsb impinsa, ca de obicei, de arbitri.

randomm
randomm  •  29 Aprilie 2018, 15:33

STEAUA BUCURESTI CAMPIOANA LUMII ESTI.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează