FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR CLUJ

FCSB - CFR CLUJ // VIDEO Gigi Becali, la sosirea la stadion: „Să vedeți ce va păți CFR Cluj în Italia”

Articol de - Publicat duminica, 22 septembrie 2019 20:10

Gigi Becali, patronul lui FCSB, a vorbit la sosirea la stadion pentru meciul cu CFR Cluj din această seară, de la ora 20:30.

  • FCSB - CFR Cluj se joacă astăzi, de la ora 20:30, în duelul vedetă al etapei cu numărul 10 din Liga 1. Meciul va fi în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look Plus.

„E cel mai important meci. Dacă vom câștiga, vom urca mai mult în clasament, apoi urmează meciuri mai accesibile. Dacă vom câștiga azi, celelalte 10 meciuri vor fi ușoare. În decembrie putem fi pe locul 1. Revin Man, Nedelcu, nu mai avem probleme”, a declarat Gigi Becali înaintea meciului. 

Gigi Becali a contestat și victoria lui CFR Cluj în fața lui Lazio din grupele Europa League, scor 2-1. 

„Ce a jucat Lazio? Numai greșeli, numai pase la adversari. Să vedeți ce o să pățească CFR în Italia! A fost un 11 metri inventat acolo. Ei văd că primesc penalty și în Europa. Mă aștept să facă un meci bun toată echipa. Eu mă aștept cel mai mult la Florinel Coman, el e jolly jokerul echipei”.

MATCH PREVIEW METALOGLOBUS - FCSB

VEZI ȘI:

ASTRA - DINAMO 3-2 // Dani Coman nu l-a iertat pe Budescu, chiar dacă acesta a reușit „dubla”: „Eu sunt supărat pe el”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
952030968311337
Pavel Danut  •  23 Septembrie 2019, 09:55

Aşa mare credincios e jiji că vrea ca CFR să nu câştige nici un punct,să se laude el cu coeficientul de la UEFA !

caoradea
caoradea  •  22 Septembrie 2019, 23:39

Si o sa vedeti ve o sa pateasca FCSB in Italia...la vara cand se duc in cantonament. Ca altfel nu mai pupa ei Europa, pana vand seful la stana face echipa, strategia, tactica ...

romeverest
romeverest  •  22 Septembrie 2019, 22:59

*** pipereanului.......30 de puncte si in decembrie este liderul campionatului !! Este al treilea an consecutiv in care Fcsb nu este capabila sa o invinga pe Cfr !!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează