FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Dan Petrescu, laude pentru FCSB înaintea meciului direct: „Au un campionat fantastic. Ce puteau să facă mai mult?”

Dan Petrescu
Dan Petrescu

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 ianuarie 2022 17:58 / Actualizat vineri, 21 ianuarie 2022 18:25

Dan Petrescu, antrenorul celor de la CFR Cluj, a prefațat derby-ul pe care echipa sa îl joacă cu FCSB, duminică seară, de la ora 20:00.

În ciuda faptului că FCSB se află la 10 puncte în spatele celor de la CFR Cluj, Dan Petrescu i-a lăudat pe roș-albaștrii pentru evoluțiile din sezonul actual. „Bursucul” este de părere aceștia fac un campionat foarte bun, dar că sunt eclipsați de forma extraordinară a echipei sale.

Fața nevăzută a lui CFR Cluj și puștii sacrificați pentru trofee: „Voiam să mă las, plângeam, de ce m-a luat Petrescu?!”
CFR Cluj
Fața nevăzută a lui CFR Cluj și puștii sacrificați pentru trofee: „Voiam să mă las, plângeam, de ce m-a luat Petrescu?!”

Dan Petrescu: „FCSB, până în momentul ăsta, face un campionat fantastic”

„Nu cred în statistică, cred în ce va fi mâine. Indiferent ce ai făcut înainte, ca jucător și antrenor, nu are nicio semnificație la meciul următor. Trebuie să fim conștienți că un meci cu FCSB e foarte greu indiferent de circumstanțe. Sincer, campionatul pe care l-a făcut FCSB până acum, aceste 21 de etape, nu a fost catalogat de specialiști ca fiind un campionat bun. 

Mi se pare că FCSB, până în momentul ăsta, face un campionat fantastic. În ultimele 14 meciuri, are 12 victorii și două egaluri. Dar din cauză că CFR Cluj a făcut un campionat incredibil, au fost băgați mai puțin în seamă și mai puțin apreciați. În plus, acasă au jucat zece meciuri și au câștigat nouă, plus un egal.

Chiar dacă nu place la lume ce spun, campionatul se va câștiga în ultimul meci sau în penultimul din play-off. Știu că toți spun că suntem campioni. Suntem favoriți, este corect, dar nu suntem campioni. Plus că programul lui CFR este de două ori mai greu, dacă ne uităm, față de cel al lui FCSB. 

Noi jucăm împotriva echipelor de play-off, vreo 4 meciuri în deplasare. Nimeni nu mai are acest program. Eu sunt conștient ce greu va fi. Eu sunt conștient de valoarea lor și sunt convins că va fi o luptă până la final”, a declarat Dan Petrescu la conferința de presă premergătoare meciului.

Comparație cu lupta la titlu din Anglia

Petrescu a comparat situația la titlu din Liga 1 cu cea din Anglia, acolo unde Liverpool se află la mare distanță în spatele lui Manchester City.

Și Klopp a fost întrebat dacă îi mai prinde pe Manchester City. A zis că într-o lume normală nu, dar ce mai este normal astăzi. FCSB are jucători foarte buni de atac, în momentul de față au și cel mai bun fundaș central care a fost în România în ultimii 5 ani. Au atuuri foarte multe să spere în continuare. Anul lor a fost excelent. Ce puteau să facă mai mult? Ne vom bate până mai rămâne o etapă sau două. Eu zic că și Craiova va apărea

-Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj

Citește alte știri din Liga 1:

Ioan Ovidiu Sabău, moment de sinceritate în direct » Ce spune despre situația la Dinamo + îl regretă pe Rednic: „Ar fi schimbat lucrurile”

Liga 1 revine! Ce condiții trebuie să îndeplinească suporterii pentru a intra pe stadioanele din România

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (7)
124022513372488
Doru Alin  •  22 Ianuarie 2022, 07:43
Postat de misterverde pe 21 Ianuarie 2022, 19:30

Lol ... Te auzi ce zici .. as fi vrut să fie la națională. Doar că să vedeți ce mic este că antrenor ... CFR și cu trombeta ia campionatul .. ei sunt tari în arbitraje ...

Vezi ce vorbesti de Trombeta ca a fost antrenorul nostru in Champions League. Cu el am batut As Roma si am facut egal cu Chelsea care era vicecampioana Europei in UCL. Cred ca se putea ajunge la compromis atat in cazul lui Hagi dar si a lui Petrescu.

planetfun
planetfun  •  21 Ianuarie 2022, 23:02

Faceti un campionat "incredibil" si fin multe alte alinieri de planete

c23665
c23665  •  21 Ianuarie 2022, 19:41

Încă nu v-ați prins de umorul lui Dan Petrescu?!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează