FOTBAL  »  Superliga  »  DECIZIE

FCSB - CFR // VIDEO Primarul Firea a fost la Arena Națională și a anunțat că stadionul se redeschide pentru derby-ul la vârf din weekend-ul viitor: "Așa trebuie să arate un gazon"

Articol de GSP - Publicat joi, 13 decembrie 2018 11:58

Primarul Bucureștiului, Gabriela Firea, a fost în inspecție la Arena Națională și a anunțat că se va redeschide cel mai mare stadion din țară.

Gazonul s-a refăcut natural, fără să fie schimbat de către Primărie, iar Firea a declarat că meciul FCSB - CFR Cluj, de pe 22 decembrie, se va putea juca acolo.

"În acest moment, gazonul arată într-adevăr cum trebuie să arate orice gazon, ca să corespundă standardelor FIFA și UEFA. Nu a fost ușor să iau decizia de închidere, dar era necesară!

Ne dorim să nu se mai repete astfel de incidente. Nu ne-a făcut plăcere să închidem Arena! Noi am spus două luni, dar s-a refăcut într-o lună. Am înțeles că există o solicitare la Primăria Capitalei pentru meciul dintre FCSB și CFR Cluj și cred că se va putea juca. Sunt condiții optime. Le urăm succes sportivilor care vor juca pe 22 decembrie pe un gazon refăcut", a spus Gabriela Firea.

  • Ultimul meci pe Arena Națională a fost Dinamo - FCSB 1-1, pe 11 noiembrie, iar după o zi, Firea anunța că stadionul se va închide temporar.

Citește și: 

Noi acuze către primarul Bucureștiului din cauza Arenei Naționale: "Gabriela Firea a lăsat Arena să se degradeze, apoi a reparat-o cu 6 milioane de euro!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
lionforever
lionforever  •  13 Decembrie 2018, 17:13
Postat de Blonde Blond Born pe 13 Decembrie 2018, 15:39

De-aia au stat unii in strada pe 21-22 decembrie 1989, ca noi sa jucam fotbal !!!!!!!!!! Bine ca depunerile de coroane au loc dimineata, sa uitam de toate pana seara, cand ne uitam la unii in chiloti care alearga o minge !!!!!!!!!!!!!

Nu faptul că se joacă fotbal pe 22 decembrie e nasol ci faptul că pe in acele zile din decembrie 89 au murit oameni ca sa cada comunismul iar poporul roman a ales ca prim președinte al țării de dupa 89 un prim secretar de județ comunist.

2229364707338099
Blonde Blond Born  •  13 Decembrie 2018, 15:39

De-aia au stat unii in strada pe 21-22 decembrie 1989, ca noi sa jucam fotbal !!!!!!!!!! Bine ca depunerile de coroane au loc dimineata, sa uitam de toate pana seara, cand ne uitam la unii in chiloti care alearga o minge !!!!!!!!!!!!!

lovesexanddrugs
lovesexanddrugs  •  13 Decembrie 2018, 15:37

Am ajuns sa fim condusi de toate c*****e, toti boschetarii si puscariasii tarii. Ce stie Firea cum trebuie sa arate un gazon optim pt fotbal.. *** pe o parte, stoarce banii publici pe alta.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează